lørdag den 16. november 2013

Ynglingsværktøj ?

Det er godt at have noget at vælge mellem
Nu er bloglegen snart slut, men der er da lige et par dage endnu og ugens næstsidste overskrift lyder: "Mit yndlingsværktøj, når jeg er kreativ er..."
Når man som jeg, godt kan lide at have fingrene i mange forskellige materialer, kræver det jo også mange forskellige værktøjer/redskaber. Det at skulle vælge et yndlingsværktøj, vil derfor næsten være en umulighed. Det kommer meget an på, hvad der lige optager mig i øjeblikket og hvilke projekter, jeg har ideer til.
På det seneste har det dog været hæklenålen, der har været mit foretrukne redskab og den har hjulpet mig med at få nogle af mine ideer ført fra hovedet og ud i hænderne. Det sidste kreative selvkomponeret jeg har lavet er min hæklede snemand, som jeg også har lavet en opskrift på. Jeg er simpelthen så glad for al den positive respons, jeg har fået efterfølgende. Det er uden tvivl med til, at jeg helt sikkert vil arbejde videre med de ideer, som jeg har, der kan bringes frem ved hjælp af min hæklenål. Lige nu arbejder jeg på en hæklet ræv og ræven kommer, der sikkert også en opskrift på. Opskriften bliver dog ikke gratis, men kommer nok til at ligge i samme prisklasse som opskriften på mine hæklede frøer.
Jeg kan godt lide, at jeg i kraft af hæklingen er i stand til at skabe tre dimisionelle former, som efterfølgende kan sættes sammen til en helhed tilsidst. Nogen gange skal der ikke så meget til. Når man kigger på frøen er det egentlig meget simple dele, men tilsammen udgår de en helhed og der kommer en dejlig frø figur frem - bare ved hjælp af en hæklenål og lidt garn.
Hæklenålen er nem at tage med sig. Men når jeg skal være kreativ og lave nye modeller, sker det altid hjemme i fred og ro. Der bliver gjort mange notater undervejs og der bliver pillet en del op. Derfor er hæklenålen nok lige pt mit yndlingsværktøj hjemme og strikkepindene er dem jeg tager med mig, når jeg skal være sammen med andre. Derudover er der alle de andre værktøjer/redskaber - nålen, penslen, symaskinen, blyanten, saksen og ..... som alle er ynglinge på hver deres måde. Der er i hvertfald ikke nogen af dem jeg vil undvære ;)

18 kommentarer:

 1. Der er da heller ikke nogen grund til at gå ned på udstyr:-)

  SvarSlet
 2. Udstyr skal man ikke gå ned på... man skal have det som lige passer til en :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med værktøj/udstyr, når man bruger så lang tid med det skal det også ligge godt i hånden, og det er jo en drøm når symaskinen bare snurre der ud af. God lørdag aften til dig !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja godt værktøj er det halve af arbejdet - som man siger :)

   Slet
 4. Ja udstyr, er der ingen grund til, at gå ned på :) ..

  SvarSlet
 5. Sikke et farverigtig udstyr, du har! Jeg er ret vild med måden, du har sat dit billede op - det er rigtig kreativt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg synes hæklenålene skulle peppes lidt op ;)

   Slet
 6. At have sit udstyr i orden er også et must for mig. Din frø er bare så fin. Lige da jeg så billedet troede jeg du havde lavet kanden med også. Det kunne da være fint. Så den må du lige tænke over.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstyrret må være i orden - det er jo det halve af arbejdet, som man siger :) ...jeg tænker ...

   Slet
 7. Jeg er også vild med dit billede af frøen og alle hæklenålene! Du har da nogle fede nogle imellem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle af dem har jeg også kun, fordi farverne fristede :)

   Slet
 8. Sikke en skøn frø......kan man overhovedet få for meget????

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) ja men der skal meget til...tror jeg ;)

   Slet
 9. - du er også god til at finde på og en god portion hæklenåle kan ingen undvære :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan man ikke - tror endda jeg skal ønske mig nogle af de nye fra Clover i julegave :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.