fredag den 8. november 2013

Bloggen fylder 1 år

Ovenstående er alle billeder, som jeg har haft på bloggen det første år
I dag er det nøjagtigt et år siden, jeg skrev mit første blogindlæg. Jeg kan ikke helt forstå, det kun er et år siden, for det føles som meget længere. Dette skal ikke opfattes negativt - tværtimod har det været en fornøjelse. Hvis man havde spurgt mig for et år siden, om hvad jeg regnede med, det at blogge ville føre med sig, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forventet, at det ville være så givende på mange forskellige måder. Jeg har mødt mange nye mennesker og der er opstået bekendtskaber og selv om det ikke er alle, jeg har mødt i virkeligheden føler jeg alligevel, at der nogen stykker som jeg efterhånden kender lidt til derude. Nogen har jeg været så heldige at møde til blogtræf - et begreb jeg ikke kendte til for et år siden og andre møder jeg til strik forskellige steder.
Et af mine mål med at blogge var, at jeg gerne ville være med til at dele lidt ud af mine ideer og kreativiteter og dermed måske inspirere andre. Når jeg kigger på min sidevisninger kan jeg også se, at de indlæg hvor jeg har lagt opskrifter/DIY og vejledninger ud er godt besøgt og jeg håber og tror på, at der rundt omkring er mange, der har benyttet sig af mine ideer. Det giver mig en stor tilfredsstillelse, at jeg kan bidrage med dette, så jeg vil fortsætte med i ny og næ at lave en lille DIY, som jeg ligger ud ganske gratis. Jeg har fået meget positiv respons i årets og det er jeg  meget taknemmelig for og det driver meget af mit arbejde.

På et tidspunkt læste, jeg at flere rundt omkring i blogland efterlyste flere kommentarer. Jeg kan ikke klage over manglen på disse. Jeg synes, at i er rigtig gode til at lægge en kommentar her hos mig. Det sætter jeg stor pris på og jeg læser hver og en med glæde. Jeg prøver så vidt muligt, at skrive en lille svar kommentar til jer alle. Det synes jeg nemlig er rigtig dejligt, selv at få, hvis jeg har lagt en kommentar på en blog - for mig betyder det, at bloggens ejer har set og læst min kommentar og det gør altså blogland lidt mere levende. Det er ikke altid jeg selv for kommenteret så meget som jeg egentlig gerne ville, men jeg forsøger så godt som tiden nu tillader det. For jeg må jo også indrømme, at før jeg kom i gang med bloggeriet, havde jeg altså lidt mere tid end nu. Det tager faktisk meget af min tid - både at holde min egen blog i gang med  indlæg, der skal skrives og billeder som skal tages og redigeres - men også det at følge de mange faste blogge, jeg efterhånden læser kræver sit. Desuden kigger jeg jævnligt ind til andre, så der er nok at se til. Jeg må også indrømme, at min to do liste er blevet meget længere i årets løb og den fortsætter sikkert med at vokse, for jeg får til gengæld også meget inspiration ved at læse med hos alle jer andre. Nogle gange får jeg også lidt sved på panden over alle de fine ting, der bliver kreeret rundt omkring. Jeg synes ikke, at jeg når nær så meget som andre. Her tænker jeg især på dem, som spytter den ene strik model ud efter den anden. Men så er det jeg også tænker, at det kan da godt være, at jeg ikke får strikket så meget (selvom jeg hedder Strikkefåret) men til gengæld laver jeg så meget andet og når jeg kikker tilbage på året, har jeg faktisk også nået en del. Det er nemlig ikke alt jeg får blogget om, noget bliver påbegyndt og kommer aldrig længere, andet skal prøves af og så er det ikke altid man lige får taget billeder af alt. Det vigtigste er vel også at sætte sit eget tempo og selv vælge ud, hvad man vil have med på bloggen - jeg glemmer det bare nogen gange i farten.

Det var egentlig min mening, at jeg ville fejre bloggens fødselsdag med en Give away. Den må i have til gode. Jeg skal lige finde ud af, hvad gevinsten skal være, men regner med jeg skyder en Give away i gang i løbet af denne måned.

Istedet har jeg lavet en hækleopskrift, som jeg vil dele med jer. Havde håbet på, at have den klar til i dag, men opskriften må i også have lidt tålmodighed med endnu. Den kommer på bloggen i løbet af et par dage. Skal lige have renskrevet opskriften. Jeg er lige blevet helt færdig med den i dag og jeg synes selv, det er en fin juleting jeg har kreeret.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne sige tak - til alle mine faste læsere (og alle jer andre, der også læser med) for jeres store opbakning og fordi i har valgt at lægge vejen forbi min blog.
Gad vide hvad det næste år fører med sig :)

40 kommentarer:


 1. Tillykke med dit første år :) .. og tak for en dejlig blog ..

  Alice
  -strikketbamse.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med et års fødselsdagen. Du har ret i det er dejligt givende at blogge, både mødet med andre og alle de gode inspirationer og tilbagemeldinger, men det kræver tid at følge med:-)
  Spændende at se hvad du har fundet på :-)
  Jeg nyder at følge din blog ( selv om jeg ikke altid for lagt en kommentar:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja det tager sin tid, men skulle gerne være det hele værd :)
   Dejlig du nyder min blog - jeg får heller ikke altid kommenteret, men det er vel også ok :)

   Slet
 3. Ja jeg vil også ønske stort tillykke med din blog, som jeg læser med glæde! Din to-do liste vokser, det tror jeg nu ikke du er ene om, men det betyder vel bare at vi kan vælge mellem mange dejlige ting hos hinanden og her er du jo en af dem vi andre bliver inspireret af, det skal du ha tak for :))
  Jeg valgte jo at hækle en af dine frøer til mit barnebarn i USA og den har gjort stor lykke :))
  Jeg glæder mig til at følge dig fremover!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er skønt med inspiration og det er da også godt man har lidt at vælge mellem på den der to-do liste - tænk hvis man ingen ideer fik ;)
   Dejligt med frøen - jeg skal også have lavet et indlæg med billedet af din frø, men der kommer hele tiden noget andet i vejen. Men det er ikke glemt - kun gemt :)

   Slet
 4. Tillykke med fødselsdagen til din dejlige blog :))

  SvarSlet
 5. Tillykke med det første år :o) Tiden går bare super hurtigt - især som blogger (tror jeg). Det er dejligt at læse med hos andre kreative bloggere, og jeg kommenterer gerne hvor jeg kommer frem, ligesom jeg også med glæde læser de kommentarer der bliver lagt til mig. Men jeg må nok indrømme, at jeg hører til dem der ikke svarer på kommentarerne, fordi jeg ikke har forventning om at folk kommer tilbage og kigge efter svar. Får jeg spørgsmål, svarer jeg dog altid. Du har en spændende blog med mange gode og sjove ideer. Glæder mig til at følge dig fremover også :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona :) du er altid god til at lægge en kommetar :) og det med at svare er jo også noget man selv vælger. Det tager også tid, at vende tilbage til indlæg. Angående det at svare på spørgsmål, der kan jeg kun give dig ret - det er vigtigt, man tager sig tid til at svare på konkrete spørgsmål - det synes jeg, man skylder sine læsere :)

   Slet
 6. Tillykke med det første år på bloggen :-) Glæder mig også til at følge med igennem det næste <3

  SvarSlet
 7. Tillykke med det første år :-9 jeg glæder mig til at høre mere fra dig :-) Kh

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med bloggens første år!

  SvarSlet
 9. Tillykke med det første år. Det er altid hyggeligt at læse din blog. Glæder mig til at se din jule-kreation når den bliver færdig. :-)
  Connie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Er nu næsten færdig med opskriften og du kan godt glæde dig ;)

   Slet
 10. Tillykke med det første år - ja tiden går hurtigt! For nogle uger siden havde min blog 6 års fødselsdag, det havde jeg også svært ved at forstå!
  Men det er faktisk ret sjovt, også selv at kunne følge lidt med i, hvad der rørte sig i livet på et givent tidspunkt. Og ikke mindst den udvikling man får som kreativ person :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg synes 6 år er lang tid - det bliver spændende om jeg hænger på lige så længe :) Det er faktisk lidt sjovt, at gå tilbage og læse "gamle" indlæg. Det gør jeg engang imellem, sådan lidt for sjov:)

   Slet
 11. Tillykke med blogfødselsdagen :-) Det er meget tidskrævende at blogge, jeg sev startede selv for 3,5 år siden. Egentlig ville jeg gerne skrive meget mere om alt hvad jeg foretager mig, men det er begrænset hvor meget tid der er til rådighed når det lønnede job er udført og hus, have, familie og alt for mange interesser skal tilgodeses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) ja det er tidskrævende og nogen gange må man priotere. Familien kommer først her :) Det at blogge skal jo også helst være noget man gør fordi man har tid og lyst og ikke på bekostning af alt det andet. For mit vedkommende er det lidt i bølger, hvor meget tid jeg bruger ;)

   Slet
 12. Tillykke med det første år som blogger. Det klarer du da bare super godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 13. Tillykke med det første år som blogejer.
  Jeg læser dine indlæg med stor fornøjelse og får masser af inspiration hos dig; så jeg ser frem til endnu et år som trofast læser

  SvarSlet
 14. Tillykke, glæder mig til at se/høre om din nye DIY

  SvarSlet
 15. Kæmpe stort tillykke de det første år Aslaug ... Du har en fantastisk blog, som jeg holder meget a' at læse med på ... Super flot fødelsdfsindlæg og dejligt billede :)
  Knus og go weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) det blev et lidt langt indlæg - jeg har nogen gange lidt svært ved at begrænse mig ;)
   Også god weekend herfra :)

   Slet
 16. Tillykke med det første år.
  Håber der følger mange efter.

  SvarSlet
 17. Stort Tillykke med dit første år. Du har en fantastisk blog, som jeg bliver meget inspireret af. Dine 2 frøer, bliver snart afleveret som dåbsgave og håber de vækker lige så meget glæde, som de har gjort i de snart 3 uger de har stået hjemme hos mig ;-)
  Jeg glæder mig til at følge din blog og alle de fine kreativiteter, der kommer fra din hånd. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) dejligt at jeg kan inspirere :) Jeg håber også at frøerne vil blive godt modtaget :) De er i hvertfald rigtig fine og jeg glæder mig til, at vise dem frem her på bloggen.

   Slet
 18. Tillykke med dit første blog år, der rigtig har været fuld af gode kreative ting

  SvarSlet
 19. Hip Hip Hurra! Stort tillykke herfra :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.