torsdag den 7. november 2013

I ugens løb ...


Jeg må sige, at min uge har budt på mange forskellige oplevelser. Der har i hvertfald IKKE været nogen rød tråd og et gennemgående tema.

Mandag aften var jeg i biografen med min mand. Vi var så heldige, at vi havde fået nogle billetter til filmen "Kvinden i buret" forærende. Billeterne skulle bruges inden d. 7. november, så selvom vi var lidt slappe efter vores veloverståede weekendtur med 16 venner til Tambohus Kro, måtte vi af sted. Vi har begge læst bogen af samme navn, skrevet af Jussi Adler-Olsen og var meget spændte på, om filmen ville leve op til vores forventninger. Vi var begge enige om, at filmen var bedre end forventet, men at vi var glade for, at bogen var læst forinden. Jeg var forinden noget skeptisk omkring valget af Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck, men må sige at jeg blev positiv overrasket. Jeg vil glæde mig til endnu en filmatisering af afdeling Q og til igen at møde Mørck og ikke mindst Assad og deres specielle makkerskab.

Tirsdag lå der en pakke i postkassen til mig. Jeg har nemlig været heldig og har vundet en bog i en give away hos  Ibbyheart. Du kan læse, hvad hun skriver om bogen lige HER.  Bogen hedder "At ha' hund" og er en tegneserie om livet med hund på godt og ondt. Bogen er tegnet og fortalt af Camilla Thyrring fra en hundeejeres synsvinkel. Det er historien om hunden Balder og hans familie og skulle efter sigende være en sand historie. Jeg glæder mig til at læse den og er helt sikker på, at bogen nok skal få smilet frem hos mig.

Onsdag aften var jeg for første gang på besøg hos foreningen "Seriøst strik...for sjov". Foreningen blev stiftet i 2005 og har lokalgrupper i Viborg, Silkeborg, Århus, Horsens og Vejle og som navnet siger er det en seriøs og sjov forening for håndstrikkere. Se mere HER
Jeg har flere gange tænkt på, at det kunne være sjovt at være med, men har ikke lige fået taget mig sammen. I går havde jeg mulighed for at følges med en pige, som jeg har mødt i en strikkecafe. Hun havde fortalt at hun var medlem og plejede at komme til møderne i Vejle og da hun spurgte om det ikke var noget for mig og vi kunne følges, så var det da bare om at komme af sted.
Der var en god stemning og der blev vist meget flot strik frem. Dagen emne var strik efter papirmønster og så blev der også snakket om den næste udstilling, der skal afholdes i 2014 med overskriften "Blot blåt" Jeg tror, at det bliver meget givende og inspirerende at være en del af denne forening. Jeg har meldt mig ind i, så det blev første gang, men bestemt ikke sidste gang.

Nu er det så blevet torsdag og indtil videre har det mest spændende, som jeg har lavet i dag, været at jeg har hæklet på en lille juleting, som jeg sikkert laver en lille opskrift til. Regner med at opskriften kommer på bloggen til fri afbenyttelse, når og hvis jeg bliver tilfreds.


6 kommentarer:

 1. Den der seriøse for sjov har jeg også overvejet, men venter lige til i hvert fald efter nytår med at gøre noget ved det. Vi skal have lidt (pensionist)ro på herhjemme først.
  Jeg vil meget gerne med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en gang om måneden og der er derfor kun en gang tilbage inden jul. Man har mulighed for, at komme på besøg og danne sig et indtryk af afdelingen, så synes da bestemt, at du skal prøve :)

   Slet
 2. Jeg må vist ind og lurer lidt på det seriøse strik der er for sjov.

  KH. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. En af grundende til, at jeg ikke lige sprang ud i det første gang jeg hørte om foreningen, var at jeg synes det lød meget seriøst ;) der er plads til alle og det vigtigste fornemmer jeg er, at man har det sjovt :)

   Slet
 3. Det kunne være man skulle i gang med at læse igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja måske ;) Jeg glæder mig til at læse bogen :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.