onsdag den 13. november 2013

Det jeg er i gang med lige nu


Så blev det onsdag og jeg er nået til den tredje overskrift i ugens blogudfordring. Denne overskrift var rigtig nem, synes jeg. Jeg har altid gang i noget - nogen gange mere end på andre tidspunkter. Men så kom jeg til at spekulere på, om det var alt det man havde til at ligge, som er påbegyndt og som måske kommer frem engang igen. For så har jeg meget (jeg er nok ikke den eneste, der har det "problem")
Som skrevet i mit tidligere indlæg, kan jeg rigtig godt lide at have gang i meget forskelligt på en gang. Noget af det jeg har gang i er nemt at tage med sig og andet kræver en vis ro og fordybelse.
Nedenstående er nogle af de ting jeg har fremme og er i gang med lige nu

 • Et sjal jeg begyndte på tilbage i april - det hedder Bifrost og garn og opskrift er fra Garngaragen. Hvis du vil se starten på sjalet kan det gøres lige HER og garnet og billede af mønsteret kan ses HER
 • Et par grydelapper til Katrine (en bestilling/et ønske) - der mangler ikke meget, så hvorfor har jeg ikke fået lavet dem færdige. Tror det er fordi, jeg efterhånden har hæklet rigtig mange af denne model og så er sort ikke den mest festlige farve, men praktiske det de.
 • Jeg strikker også på tykke pinde. Jeg begyndte på en cardigan i efterårsferien. Du kan se et billede af modellen HER
 • Jeg broderer også ind imellem og det hygger jeg mig meget med. Jeg er i gang med 3 høns fra Fru Zippe. Jeg købte dem til husflidsmessen i Viborg i år. Du kan se et billede af alle 3 høns HER
Det var så lidt af det, som jeg har gang i lige nu, men jeg faktisk endnu en ting i ærmet, som jeg lige vil vise her. Jeg er i gang med at hækle et nyt dyr - en ræv og jeg håber på, at jeg snart bliver færdig. Jeg kunne altså godt tænke mig lidt flere timer i døgnet.


I går gik vores opvaskemaskine i stykker og den kan vist ikke repareres. Den var selvfølgelig fyldt til bristepunktet med masser af beskidt service. Nu skal jeg, derfor have fundet baljen og børsten frem og i gang med den stor opvask .....jeg ville da meget hellere strikke eller kigge i nogle af alle de skønne bøger, som jeg har lånt på biblioteket. For det at læse/kigge i håndarbejdsbøger er også noget af det, som jeg altid har gang i - det er så hyggeligt.


34 kommentarer:

 1. Sikke en masse du har gang i lige nu. Den ræv ser spændende ud! Den glæder jeg mig til at se færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er nok at tage fat på ;) Jeg glæder mig også til at vise ræven, når den bliver færdig :)

   Slet
 2. Jeg håber, du viser ræven, når den er færdig - den ser spændende ud.
  Biblioteket er også et af de steder, jeg låner rigtig meget inspirationsblade og bøger:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg helt sikkert. Selvom jeg efterhånden "næsten"har mit eget bibliotek, så er det nu dejligt, at der er mulighed for at låne sig frem og få ny inspiration

   Slet
 3. Sikken en masse du har gang i og hold da op en masse skønne bøger du har lånt på biblioteket :-)
  Øv - med opvasken ;-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er fast kunde på biblioteket, men jeg går også til strik på et :) Så er det jo nemt at blive fristet og få fyldt posen :)
   Opvaskeren = ØV og flere udgifter :(

   SvarSlet

   Slet
 4. Åh jeg har også så meget som ikke er færdig, men sådan er det jo nok at være kreativ. Jeg er bare så vild med dit sorte sjal, kan godt være at det er lidt kedelig at strikke på men super flot bliver det. Tak for i går, som altid hyggeligt !

  SvarSlet
  Svar
  1. Men du er alligevel mere standhaftig end mig. Jeg glæder mig bare til at få det færdigt, det bliver sikkert bedre når jeg begynder på alle de dejlige farver :) Selv tak

   Slet
 5. Du har da en del projekter i gang.
  Ræven ser altså bare så sød ud......er det din egen opskrift ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har jeg :)
   Ræven er min egen og jeg håber på den bliver som jeg forestiller mig :) Det tager tid, at hækle den, for jeg laver opskriften samtidigt - og noget bliver lavet om hen ad vejen, indtil jeg er tilfreds :)

   Slet
 6. Sikke nogle interessante ting, du har gang i! Det er altså spøjst med de ting, som man har liggende ufærdige, når nu der ikke mangler ret meget i at være færdiggjort.
  Ræven synes jeg også ser rigtig spændende ud! Alene farvevalget er skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvorfor for man bare ikke taget sig sammen ;) Der er så meget andet der frister hele tiden.
   Jeg håber ræven bliver god - har været meget i tvivl om den sorte skulle være så dominerende, men nu bliver det sådan!

   Slet
 7. Dejlige bøger og igangværende projekter .... Du er så super dygtig Aslaug :)
  øv med opvaskeren og opvasken :( Håber I snart får en ny ...
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne - og i lige måde til dig :)
   Vi har allerede kigget og den vi vil have er selvfølgelig ikke den billigste. Men lige der, tror jeg ikke jeg/vi vil gå på kompromi. Vi skal trods alt bruge den hver dag i mange år fremover.

   Slet
 8. Sådan er det vist altid med opvaskemaskiner .. jeg tror de er kodet til at gå itu når de er fyldte.
  De der grydelapper er bare de bedste, dem har jeg osse hæklet en del af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så sker det altid på de mest uheldige tidspunkter (jeg nægter at få den i julegave, men det ved min mand nu godt)
   Grydelapperne er bare super med det vaffelmønster :)

   Slet
 9. ser godt ud og du er også en af dem der har gang i flere projekter af gangen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg ikke benægte - vi burde lave en klub :)

   Slet
 10. Det er altid godt at have lidt projekter at veksle imellem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også bedst - bare det ikke bliver alt for mange, så er det knap så godt ;)

   Slet
 11. Spændende ting du har gang i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja noget er mere spændende end andet - det sorte sjal er jeg lidt træt af ;)

   Slet
 12. Ja jeg er også imponeret over dine igangværende projekter - ræven ser skøn ud og dine grydelapper, hvilket mønster hækler du dem i??

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er da lidt af hvert :) Håber også på at ræven bliver som jeg har tænkt :)
   Grydelapperne er hæklet efter et mønster, som er købt i Stof og Stil. Men du kan også finde dem hos Karen Klarbæk (jeg mener hun har været ansat i Stof og Stil engang, så det er nok et levn derfra)
   Du får lige et link: http://karenklarbaeksverden.blogspot.dk/2013/03/vaffel-hklede-grydelapper.html
   Vaffelhækling er et gammelt mønster og du kan sikkert også finde det andre steder :) Grydelapperne bliver dejlig tykke og er gode i brug :)

   Slet
 13. At have gang i mange ting er også noget som er et kendetegn her i huset. Det er lettere at vælge noget alt efter om der er meget eller lidt tid.
  Jeg elsker også at blive inspireret igennem bøger og blade. Der er flere af dine jeg ikke har set før.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. - eller om det skal med i tasken eller ej ;) Der kommer heldigvis nye bøger til engang imellem og jeg besøger biblioteket ofte. Jeg synes, der kan være stor forskel på udbudet på de forskellige biblioteker - jeg ved der er flere af de ansatte på mit lokale bibliotek, der er håndarbejdsinteresseret - måske har det indflydelse på udvalget :)

   Slet
 14. Uh ja de der UFO`er har jeg også en del af . Nogle af projekterne mister jeg interessen for andre får bare lov at hvile indimellem så jeg har noget forskelligt at veksle imellem.
  Mange skønne ting du har gang i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis bliver nogle af Ufo'erne færdige hen ad vejen :) Det med at miste interessen kender jeg godt til ;)

   Slet
 15. Kreative mennesker som dig er vist nødt til at have gang i mange ting, for ideerne myldre jo frem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ordene Birgit :) ja det er nok en nødvendighed ;)

   Slet
 16. Sikke mange spændende projekter du har gang i, som altid :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.