tirsdag den 12. november 2013

Mit yndlingsmateriale


Dagens overskrift i ugens blogudfordring handler, om det yndlingsmateriale, som man godt kan lide at lege med. Nu er jeg en af dem, der rigtig godt kan lide, at få fingrene i mange forskellige materialer. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige ting inden for håndarbejde, men også de mere hobby relaterede har været på dagsordenen hos mig gennem tiden. Jeg har lavet "næsten alt"  lige fra broderi til stenhugning, så jeg spænder vidt. Jeg kan vældig godt lide, at det ikke er det samme hele tiden og jeg har tit (læs altid) gang i flere forskellige ting på en gang. Men, hvis nu jeg skal vælge og det skal man jo i denne leg, så må det være noget med fibre. Fordi det har jeg altid beskæftiget mig med på den eller anden måde. Håndarbejde har altid været/er en del af min identitet og det har også været den røde tråd i mit arbejdsliv og jeg kunne ikke forstille mig et liv uden fibre. Da jeg lige for tiden hækler en del og hygger mig meget med at lave mine egne opskrifter, er mit valg derfor - TA DA ikke overraskende:
GARN
- og når jeg hækler, er det mest bomuldsgarn jeg arbejder med. Bomuld er let at arbejde med og findes også i så mange flotte og klare farver. Jeg synes, det er inspirerende med et stort farveudvalg og det gør det bestemt heller ikke kedeligt, at der er noget at vælge mellem, når man som jeg er glad for farver. Jeg har derfor også valgt, at tage et billede, der viser lidt af mit bomuldsgarn.

18 kommentarer:

 1. Det er jo også en hel regnbue, du har der:-) Forstår godt din glæde for bomuldsgarn - der er vi også på bølgelængde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med et godt udvalg ;) Jeg er glad for bomuld, men det kommer an på hvad det er til. Uld er jo også et dejligt materiale og også en af mine favoritter :)

   Slet
 2. Garn er også en af mine ynglinge. Helt enig ang bomuldsgarn til hæklerier.
  Måske man skulle deltage i den sjove leg men tiden ;-))
  Tak for et smukt billede.

  Varme klem, Irene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg næsten gættet :) bomuld er godt til hækling ja, men jeg strikker mest i uld
   Legen er sjov, men også lidt stressende for mig. Jeg er ikke vant til, at lave indlæg hver dag, så det er en udfordring

   Slet
 3. Sikke en masse glade farver :) .. er ikke selv så vild med bomuld, men måske det er det forkerte jeg har prøvet/lavet af det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes bomuld er godt til det meste af det jeg hækler, men jeg foretrækker uld til strik :)

   Slet
 4. Sjovt nok - jeg har skrevet ca. det samme :) Men da indlægget er lavet på forhånd, så må det være ok at de ligner hinanden ;) Jeg har det på samme måde med bomuldsgarn som dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jo blive næsten det samme, hvis valget er bomuld :) Jeg har ikke lavet indlæg på forhånd, så det er lidt stressende for mig ;)

   Slet
 5. Det ser ud som om, du har et godt bomuldslager i skønne farver!

  SvarSlet
 6. Wauv for et flot billed du har der.
  Bomuld er bestemt også det jeg aller helst hækler i. Så der kan jeg sagtens følge dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Det er også skønt med et bredt lager i bomuldsgarn. :-)
  Jeg elsker også at have et bredt farvespekter, og jeg må sige, at jeg synes, at bomulden ofte findes i alle farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig dejlig :) Mit problem er mest, at jeg er faldet for en kvalitet, der ikke findes i helt så mange farver. Jeg synes tit, at det bomuld som har en løbelængde på omkring 170-180 m/50 g bliver for tyndt, når jeg hækler dyr og lignende

   Slet
 8. skønne skønne farver man bliver helt glad :-)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.