torsdag den 28. november 2013

Mere om blogtræf


Til blogtræffet i lørdags skulle alle deltagerne medbringe mad til buffet, men derudover skulle vi også medbringe to gaver til pakkeleg. Helle havde endvidere modtaget nogle sponsergaver, hvoraf nogle også kom i gavebunken. Derfor var det noget af et gave-orgie, som blev lagt frem på spisebordet, da det var blevet ryddet for alt krea -og spiserelateret.
Pakkelegen foregik ved hjælp af et pakkespil med kort. Gaverne skiftede ejermand mange gange og til tider var det kun et par af deltagerne, som sad med hele bunken, men det fik de nu ikke lov til ret længe. Det endte med, at de fleste fik et par pakker og jeg tror, at pakkerne var meget godt fordelt til sidst.
Jeg vandt 3 pakker. Den ene var en sponsergave og var fra Klintenborg lys og bestod af: Julepynt og et starinlys udformet som et garnnøgle. Desuden vandt jeg en af Christinas pakker, der bestod af: Til og fra kort, 2 små ruller gavepapir, klistermærker og en rulle mønstret tape. Den sidste pakke var fra Jeanet og bestod af: Et par hæklede coasters, en lille rulle gavepapir, et par maskemarkører og ikke mindst et skønt lille pindsvin i glas. Det sjove med pindsvinet er, at jeg faktisk lige havde købt et pindsvin selv et par dagen før. Da jeg købte det, stod jeg faktisk længe og overvejede om jeg skulle have to, men fik kun en enkelt med mig hjem. Nu har jeg to og det er jeg vældig tilfreds med.


Helle havde inden blogtræffet lagt et stort arbejde i at få skaffet nogle sponcergaver, som vi alle kunne få glæde af. Derfor var der foruden de gaver, der var med i pakkelegen også pakket en goodiebag til hver af os deltagere, som vi fik udleveret da vi sagde "tak for i dag".
Alle goodiegaverne var samlet i et stofnet fra Ib Laursen, der også havde sponseret et bundt starinlys. Der var også kaffe fra Østeriet, forskellige frugt -og nøddebarer fra Castus, julete med hjertechokolade fra Tebutikken i Kolding, et håndlavet armbånd fra Anne Black og en gaveæske med creme fra Mit Liv.
Det var en dejlig pose at få med sig hjem, men det var ikke det eneste jeg var heldig at få med. Jeg var nemlig så heldig at vinde den største sponcergave: En SodaStream Source sodavandsmaskine. Hvor heldig kan man være :) Vi slog med 3 terninger og den der fik det største antal vandt. Jeg slog som den næstsidste 13 - så det nummer kan der altså godt være held ved.

Maskinen er afprøvet og den skal vi nok blive rigtig glad for. Ikke fordi vi drikker så meget sodavand, men den er jo også god til danskvand og det kan vi alle her i familien rigtig godt lide :)

10 kommentarer:

 1. pakkespil er altid så uforudsigelit, og derfor rigtig spændende ;) .. og du fik da nogle skønne ting, og ja sådan en soda... er nu en god ting, når man drikker en masse dk.vand :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget sjovt med pakkespil og især når man er mange :) Maskinen er allerede flittigt brugt - især af sønnen :)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig dag og tillykke med dine skønne præmier. Jeg har spekuleret på om jeg skulle prøve at få et blogtræf op at stå til næste år.. der har vist aldrig været nogen heromkring Esbjerg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god dag :) Det lyder da som en rigtig god ide - jeg har faktisk også selv leget lidt med tanken, men har også tænkt det måtte vente til engang i det nye år ...hvis :)

   Slet
 3. Hold da op for nogle flotte gaver ! og sjovt med pakkelegen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vældig tilfreds ;) og pakkelegen var sjov!

   Slet
 4. Hold da op en masse skønne ting og også tillykke med den store gevinst.
  Ang. den er jeg lidt nysgerrig, vi har nemlig snakket om, om det kan betale sig at køre en sodastream når vi drikker så meget danskvand som vi gør. Jeg tror det ikke, men vend lige tilbage når du har et overblik over forbrug ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en maskine er lidt dyr i anskaffelse, men det er da dejligt at man ikke skal slæbe flasker frem og tilbage. Rent vand har vi jo i hanen og en patron koster 100,- når man laver en ombytning. Der kan laves ca. 60 liter på en patron (kommer selvfølgelig an på, hvor meget brus, man ønsker) Vi bruger den næsten kun til danskvand. Men hvis man ønsker lidt smag, kan man sagtens forsøge sig frem med forskelligt saft og det behøver ikke være f den dyre slags. Hyldeblomstsaft, synes jeg, er godt eller noget citrussaft. Men smag er selvfølgelige en individuel ting. Man skal også lige have med i overvejelserne om man gider have maskinen stående fremme. Denne maskine er meget let at anvende og så kan man styre, hvor meget brus man ønsker - det er et plus i min bog ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.