tirsdag den 12. november 2013

Nu er fejlen rettet

Billedet er fundet HER
Nej jeg rykker mig ikke i håret og det hjælper nok heller ikke. Så jeg nøjes med at skrive dette lille indlæg. Jeg har i dag fundet ud af, at der i opskriften på min Hæklede snemand havde indsneget sig en lille fejl. I omgang 32 havde jeg skrevet, der skulle være 60 masker - det er nu rettet til det korrekte antal, som er 78. Har du hentet opskriften inden d. 12. 11. 2013, så skal du lige være opmærksom på det. Fejl sker og heldigvis kan de fleste rettes - jeg husker mig selv på, at det er mennskeligt at fejle og så overvejer jeg da også om jeg næste gang (for mon der ikke bliver en sådan) skal have læst korrektur, inden jeg smider opskrifterne ud offentligt.

12 kommentarer:

 1. Alle kan fejle, så glæd du dig endelig over den flotte opskrift du har glædet os med, tænk bare på alle de fejl som der feks kan være i en isager opskrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan de - og fejlen var altså ikke så stor ;) tak for opmuntringen :)

   Slet
 2. Det er tilladt at fejle, vi er jo kun mennesker..... men dejlig at du skriver en rettelse og at du opdagede fejlen.
  Jeg glæder mig til at komme igang med at hækle snemanden :-) så tak for opskriften Aslaug :-) Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis ;) ønsker dig god fornøjelse med opskriften :)

   Slet
 3. Du har lavet en super opskrift - at der så har sneget sig en lille fejl ind er ærgerligt, men det sker for selv de bedste :)

  SvarSlet
 4. Rolig nu søde Aslaug, man siger jo at sker der fejl er det fordi man laver noget - og det må jeg da sige at du gør!
  Og at du deler med os andre, det er bare så skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faldet ned igen ;) det der ærger mest er det ekstra arbejde, jeg pludselig fik i går aftes. Jeg har nemlig delt opskriften på facebook i et par grupper og vidste ikke om de læste med her. Nu vil jeg ikke bruge mere tid på den lille fejl ;) og tak til dig :)

   Slet
 5. Ingen er fejlfri :) godt du fik opdaget det så den kan rettes.

  SvarSlet
 6. Sådan du.. ingen er fejlfri, heller ikke dig ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.