søndag den 17. november 2013

Projekterne står i kø, men ....

Andreas ønsker sig denne cardigan
Blogudfordringen som jeg har deltaget i slutter i dag. Den sidste overskrift lyder:  "Mit næste projekt skal være .."
Da jeg længe har lovet min søn Andreas, at jeg ville strikke en trøje til ham, bliver det mit næste større projekt. Andreas hører bestemt ikke ind under kategorien små mennesker. Han er omkring de 2 meter og han er ikke en spinkel type. Derfor bliver det også et lidt større arbejde, end jeg egentlig har mod på og lyst til. Andreas har plaget længe... Endvidere har han selv fundet en opskrift på Ravelry og han har snakket om denne trøje i et par måneder nu.
Det endte med at jeg overgav mig og jeg købte mønsteret for et stykke tid siden HER. For så kunne vi da lige kigge lidt på opskriften. Det er jo næsten det samme, som at tage ud for at se på hvalpe eller kattekillinger...Derefter var der næsten ingen udvej tilbage og jeg skal selvfølgelig nok strikke trøjen til ham. Vi har sammen været ude og kigge på garn og farver og nu er det bestilt. Så jeg venter kun på at butikken får det valgte garn hjem, så jeg kan få slået maskerne op. Måske har jeg det om en uges tid.
Selvfølgelig har Andreas valgt en trøje med en masse snoninger og et bredt revers i rib - jeg forsøgte ellers at overtale ham til en anden model, men nej det skulle være denne. Det er også en klassiker og modeller med revers er meget hot lige nu. Han ville gerne have haft den i råhvid, men der fik jeg ham dog overtalt til en mere brugervenlig farve, som han også kunne lide. Jeg tror det er vigtig, at han selv har været med til at træffe beslutningerne. Nu er han tilfreds med modellen og farven. Så han får lige, hvad han ønsker sig og mon ikke det er medvirkende til, at han helt sikkert også vil bruge cardiganen mere. Det er jeg overbevidst om..Så kan det godt være den bliver sej, at komme igennem, men hvis han bliver tilfreds, så gør jeg også.

Til sidst vil jeg da lige sige, at det har været sjovt, at deltage i denne blogudfordring, som på mange måder har været udfordrende for mig.
Jeg synes, det har været lidt stressende, at skulle "levere" et nyt indlæg hver dag i en uge. Jeg er nok ikke typen, der kan nøjes med at lave små og hurtige indlæg. Det betyder noget for mig, at det jeg lægger ud er noget, som jeg personligt kan stå inde for. Endvidere bruger jeg en del tid på mine billeder og på min tekst, da begge dele er noget, jeg stadig øver mig på. Derfor passer det bedre for mit temperament, at lave indlæg når det lige passer ind i min hverdag, både hvad angår tid og overskud. Men jeg har da fået lavet mine indlæg i løbet af ugen, så det gik jo alligevel trods mine egne krav ;)
Til gengæld har det været rigtig dejlig, at have en fast overskrift, at gå ud fra. Det har pirret til min fantasi, hukommelse og lidt til kreativiteten. Jeg har også fået lavet nogle blogindlæg, som jeg helt sikkert ikke ville have lavet, hvis det ikke lige var for denne leg. Så det har været en god ide med de meget forskellige overskrifter, der har haft en form for rød tråd.
Jeg har endvidere opdaget et par nye blogs (for mig), som jeg nu følger og jeg glæder mig til fortsat at kikke ind også hos dem. Kort opsummeret om ugens blogudfordring "Mig og min hobby" = en god og positiv oplevelse.

28 kommentarer:

 1. Den er godt nok også fin, den cardigan! Jeg er faktisk lidt vild med den, så jeg kan godt forstå, at sønnike er blevet det. Jeg kan godt lide den brune farve, som den har på billede, så jeg er lidt spændt på, hvilken farve han endte ud med.

  Jeg glæder mig til at følge projektet.

  Det har været en rigtig god og inspirerende uge! Der har været masser af nyt at se på de forskellige blogs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har valgt en blå farve og det skal nok blive pænt. En brun var også oppe og vende ...
   Det har været en god uge! Næste uge bliver nok mere rolig for mit vedkommende :)

   Slet
 2. Det er også en rigtig fin cardigan, som sønnike gerne vil have. Det er imponerende, at han er med i hele processen! Så kan det næsten kun blive en succes!

  Jeg er rigtig glad for, at du havde lyst til at være med, selvom der skulle skrives et indlæg hver dag. Jeg havde også et par dage eller to, hvor jeg var mere ideløs, men det lykkedes alligevel at være med alle dage.
  Du er også en af dem, som gør sig mange overvejelser og skriver meget, så jeg kan godt forstå, at det har været en smule stressende for dig. Jeg har dog nydt at læse alle dine overvejelser - og ikke mindst billeder, især det af frøen med hæklenålene var godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har nok noget med opdragelsen at gøre ;) at være medbestemmende og at have sine meninger :)
   Jeg har heller ikke fortrudt, at jeg hoppede med i sidste øjeblik. Det har bestemt været sjovt og jeg kunne godt finde på at deltage i noget lignende en anden gang. Jeg har også nydt at kigge forbi hos alle de andre deltagere :)

   Slet
 3. Ung mand med smag ;)
  Mon ikke der sker så meget i den at det kommer til at gå som en leg.
  Ellers har du helt sikkert en der nok skal heppe på dig ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har han bestemt og en god en af slagsen :)
   Han er allerede begyndt at heppe, men så må jeg også lige fortælle ham, at jeg altså lige skal have garnet i hus først. Jeg får nok ikke fred før den er færdig ;)

   Slet
 4. Rigtig fin cardigan :) syntes at strikke snoninger er super flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med snoninger, men synes måske at der er lige lovligt mange her. Ville hellere have strikket nogle forskellige aran mønstre.

   Slet
 5. Han er da super sej din søn, først det hæklede slips, og nu en lækker cardigan, jeg er spændt på at se hvad farve den skal være

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er han :) Farven bliver blå - ikke helt mørk og den er praktisk i brug :)

   Slet
 6. Det er da en skøn cardigan han har valgt. Ja, det var nemmere/hurtigere at strikke til dem da de var mindre, min den mindste har også en str. xxl/xxxl, men hvad gør man ikke for "de små" for man bliver jo stolt når de ønsker sig noget håndlavet.
  Med hensyn til bloglegen - så har vi sikkert alle oplevet dette med at der skulle lave et indlæg om dage. Men når man har en overskrift så går det ligesom lidt nemmere i min verden. Nu vil jeg glæde mig til at se hvad du og de andre blogger om i fremtiden.
  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt sikkert nemmere. Nu har jeg haft en lang periode, hvor mine børn ikke gad hjemmestrik. Så det er da skønt, når de kommer og ligefrem spørg om man vil strikke til dem.
   Det med overskrifterne har været rigtig fint også i min verden :) ja det bliver interessant at følge med :)

   Slet
 7. Den er da bare lækker. God fornøjelse, og husk nu det er tilladt at have gang i mere end et projekt..
  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den og det håber jeg også den bliver. Det er vist en nødvendighed at have gang i mere end et projekt - i hvertfald hos mig :)

   Slet
 8. Den er godt nok flot, kan godt forstå, han gerne vil have sådan en :) ..

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja og nu får han også en. Hvornår ved jeg ikke. Jeg er lidt spændt på, hvor lange sådan en sag kan tage at strikke.

   Slet
 9. Gode indlæg du har lavet (som sædvanlig) og super flot cardigan du skal i gang med

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Birgit - ja du har nok hørt lidt om min snak, angående denen cardigan. Men nu er garnet bestilt :)

   Slet
 10. Det er da også bare en herre fed trøje. Forstår godt valget ad model:-)

  SvarSlet
 11. Man kan ikke fortænke ham i hans valg. Den er super flot og klassisk. Et stort stykke arbejde, men en trøje der kan findes frem igen og igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert en klassiker og den kan forhåbentlig bruges i flere sæsoner. Og hvis sønnen bliver træt af den, så kender jeg en far der gerne vil arve ;)

   Slet
 12. Uha, den er flot. Fedt når mænd gider og tage stilling til strik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er. Andreas har helt klare meninger om, hvad han vil have. Så på mange områder er det godt :)

   Slet
 13. åååhhh hvor jeg kender det at der er en lang kø af ting der bare skal prøves/laves så må vi jo bare gi den gas næste år :-)

  SvarSlet
 14. Ja det må vi - og forhåbentlig i mange år endnu :)

  SvarSlet
 15. Det har absolut været spændende at følge med og den cardigan bliver super flot!

  SvarSlet
 16. Tak :) ja det gør den forhåbentlig ...når den engang bliver færdig ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.