tirsdag den 19. november 2013

Julestressen breder sig

Små fine paddehatte med både prikker og bark :)
Det er pludselig gået op for mig, at det snart er jul. Jeg har faktisk ikke spekuleret så meget på julen i år. Tror det hænger sammen med, at jeg ligesom trækker et filter op foran ansigtet, når jeg allerede sidst i oktober spotter de første tegn på jul i diverse supermarkeder, der vil sælge pebernødder og andet julerelateret. Senere er det bombardementet af kataloger, der når uhørte højder i de sidste to måneder inden juleaften.
Jeg er så småt ved at tænke på, hvad jeg skal nå. Den anden dag var jeg i Brugsen og jeg kom i julehumør. Dette julehumør var årsagen til, at der kom lidt pynt med hjem i form nogle små mini paddehatte i træ. Paddehattene kommer sikkert til at pynte i nogle dekorationer. Jeg blev også fristet af et fint glasjuletræ med farverige julekugler på. Det er lidt kikset på den gode måde :) Juletræet tilhører kategorien: "Det som  jeg elsker, fordi det netop er lidt grimt" Men det taler også  til min indre glimmerprinsesse. Det er farverigt og festligt - det gør bestemt ikke noget. Det skal måske stå sammen med et kalenderlys  - nu må jeg se.

Små farverige julekugler med både glimmer og glitter
En adventskrans skal jeg også have lavet. Jeg plejer at binde den selv. Det har jeg overvejet, om jeg skal i år. Måske skal den være strikket - måske ikke. Jeg skal nok snart til, at tage nogle beslutninger. For lige pludselig er første søndag i advent og den falder i år den 1. december. Der er kun 11 dage til, at det første lys skal tændes. Det er da vist godt, jeg har fået øjnene op for, at det snart er jul.


På lørdag skal jeg til blogtræf hos Garnkoglen. Det glæder jeg mig til, men jeg er også meget spændt. Jeg kender ingen på forhånd, men jeg tør godt alligevel. I den anledning er der også lidt, som jeg skal have styr på. Jeg skal have frugt med, så der er heldigvis ikke den store forberedelse til det. Lidt indkøb skal der til. Derudover skal der medbringes to pakker til en slags pakkeleg. Det giver mig lidt hovedbrud. De må gerne være hjemmelavede. Ja men hvad laver man lige? Noget som skal falde i god jord hos kreative kvinder - jeg synes det er svært. De fleste kan jo selv og måske har vi ikke samme smag - måske tænker jeg bare for meget. Det er jeg før blevet beskyldt for. Måske køber jeg bare noget, måske skal jeg bare ... måske..

28 kommentarer:

 1. Hej Aslaug
  Jeg har det vist lige som dig ... går med skygklapper... Jeg synes at jeg bliver mindre og mindre til julen som årene går ... nå 11 dage endnu til at blive klar - det bliver nok mest i naturfarver i år ....
  Det er fine ting du fandt i brugsen
  knus og pøj pøj med træffet på lørdag

  SvarSlet
 2. Jeg har en svaghed for julekugler, og dem, du viser, er virkelig skønne! Det er jo guf for glimmerprinsesser :-)

  Rigtig godt træf på lørdag!
  Jeg kan desværre ikke komme, da jeg skal holde julefrokost for en gruppe nørklere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der findes også rigtig mange fine :) Tak og i lige måde :)

   Slet
 3. Jeg er da lige lidt pjattet med de svampe.....de er godt nok fine.

  God fornøjelse med Blogtræffet :)

  SvarSlet
 4. Tro mig - det med at vælge og træffe en beslutning om gaver gør det ikke nemmere, bare fordi man er ophavskvinden bag dagsordenen ;-)
  Men er sikker på, at du nok skal finde på noget godt!

  Og er også sikker på, at du nok skal få en god dag på lørdag. Glæder mig i hvert fald enormt til at se og møde dig! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det nok ikke ;) Det bliver da hyggeligt og jeg glæder mig også til at hilse på dig :)

   Slet
 5. Åh ja den kære jul - for min skyld måtte det godt vare lidt endnu før vi skriver den 1.

  Blogtræf - bare det var mig!! Jeg er sikker på du får en fantastisk oplevelse, hvor snakken bare går som om I har kendt hinanden IRL.
  Gaverne er jeg sikker på du hitter på - rigtig rigtig god fornøjelse - heldige dig :))

  SvarSlet
 6. Gaverne er også en pinsel for mig. I sidste øjeblik finder vi sikkert noget der kan bruges som gave.
  Smukke svampe dem er jeg bare vild med.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre jeg ikke er alene ;) Glæder mig til vi ses :)

   Slet
 7. Rigtig fine paddehatte og kugler :)
  God fornøjelse med blogtræf

  SvarSlet
 8. Spændende med blogtræf, har endnu ikke været med til sådan en hyggelig sammenkomst, men det sker nok en dag :-) Skønne svampe, dem er jeg også pjattet med :-)

  SvarSlet
 9. Uuuuuh de julekugler er skønne! Jeg elsker julekugler!

  Jeg skal også have fundet nogle pakker til lørdag, men her bliver det en gang talbingo!

  SvarSlet
 10. Blogtræf har jeg aldrig været til, måske skulle jeg prøve en gang? Jeg skal i Brugsen i dag, så måske skal jeg kigge efter de paddehatte

  SvarSlet
  Svar
  1. Paddehattene er købt hos en blomsterbutik, der er en del af den lokale Brugs :)

   Slet
 11. Du skal også have lavet pakke kalender til dine to børn.. Det er vigtigt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fik jeg da lige lidt mere stress - Tak for det min pige ;)
   Havde vi forøvrigt ikke en aftale om, at det snart var slut med pakkekalender - hvad med om i lavede en til jeres mor. Det kunne også være en advents-kalender ;) Bare et forslag ;) ;)

   Slet
 12. "know that feeling"...altså med de der pakker ;) Man vil jo gerne finde noget, som bliver godt modtaget og hvad giver man krea-kvinder? Jeg har købt to gaver og hvis dagen i dag forløber efterplanen, laver jeg en lille bitte ting :) Glæder mig til vi ses i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik jo godt :-) jeg havde slet ikke grund til så mange bekymringer. Det var dejligt at hilse på dig :-)

   Slet
 13. Sikke nogle fine ting du gar fået købt. Jeg glæder mig til at se de dekorationer du får lavet :)
  Og endnu mere glæder jeg mig til at høre om dit blog træf, jeg er jo nysgerrig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blogtræffet kommer du helt sikkert til at høre mere om :-) og at være nysgerrig er efter min mening godt :-)

   Slet
 14. Hvor lyder det hyggeligt og det med pakkerne, det skal du ikke tænke så meget på - alt glæder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt heldigvis ud af det til sidst - har bare en tendens til at stresse mig selv op :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.