torsdag den 31. januar 2013

Grøn trøje update og facebook

Intet nyt på strikkefronten heller ikke billedet, det er bare blevet lidt mere grønt
Jeg synes ikke jeg får lavet, så meget håndarbejde i denne tid. Eller rettere sagt strik. Måske er det fordi, jeg er kørt lidt sur i min grønne trøje, som jeg begyndte på først i januar. Den er nu lagt i skammekrogen, men jeg tror ikke, den skal ligge der på ubestemt tid.
Jeg kom ellers godt igang, men efter ribben hvor jeg skulle begynde at strikke glat, begyndte mit første problem. Der opstod "riller" i mit strik, fordi jeg havde strikket vrangpindende for løse. Det er ellers ikke noget, jeg normalt har problemer med. Derfor pillede jeg op, startede forfra og fik styr på hvor meget, jeg skulle stramme tråden for, at det blev glat og fint, så resultatet kunne blive tilfredsstillende. Noget jeg ikke lige tænkte på i denne forbindelse var, at når jeg nu strikkede mere fast, ville selve strikkefastheden ændre sig. Hvor dum kan man lige være. Så da jeg havde strikket en halv ryg blev jeg opmærksom på dette andet problem. Ryggen var blevet alt for lille og jeg synes også det strikkede virkede for kompakt/fast i det. Derfor lavede jeg så endnu en strikkeprøve, men denne gang på et halv nummer tykkere pind. Den nye prøve blev fin glat og nu passede strikkefastheden igen. Jeg havde trøjen med i strikkecafe sidste gang og der blev målt og diskuteret, men jeg kom ikke i gang igen med den og er faktisk temmelig træt af trøjen. Måske skal jeg bare lade den ligge lidt endnu, så kan det være jeg får mod på den igen. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide modellen eller farven, det er bare lige det med at tage sig sammen igen.

- og nu til noget helt andet .....


Jeg har nævnt det før, men nævner det lige igen. Jeg har oprette en facebook side til min blog. Her kan du blandt andet følge med i/ blive opdateret om, hvad jeg lægger ud på min blog. Det eneste du skal gøre er, at trykke på "synes godt om"  inde på min facebook side. Du kommer til siden ved at trykke på facebook billedet ude i højre side, eller du kan trykke på dette LINK.
Jeg bliver selvfølgelig meget glad, hvis du vælger, at synes godt om Strikkefåret og håber mange vil tage godt imod min opfordring :)

10 kommentarer:

 1. Ærgerligt med trøjen,kunne du måske skifte strikkepinde-træ istedet for metal eller omvendt ?,jeg har fået bagt boller mums de er gode.Jeg er ikke på facebook ellers havde jeg gerne trykket LIKE

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal vist bare igang igen - pindene og strikkefastheden er på plads ;)
   Ja de boller er super.
   Jeg var heller ikke på facebook i starten, men med familie rundt omkring i verden er det en god måde, at holde sig ajour på. Er da glad for du ville have gjort det ellers :)

   Slet
 2. Sikke da et mas, du har med den trøje. Jeg har lige strikket en cardigan, der drillede på alle tænkelige måder; den røg også i skammekrogen en tid, men nu er den færdig - mon ikke også din bliver færdig?
  Følger dig selvfølgelig også på FB ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er så træt af den, men den skal nu nok blive færdig - for lidt stædig er jeg også. Din cardigan var det den med kanterne de forkerte steder :)
   Du skal da også lige have en tak fordi du følger mig på facebook

   Slet
 3. Øv det er irriterende når det ikke bare kører derudaf. Det er ellers en skøn model.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg er helt vild med modellen og den skal også nok blive færdig :)

   Slet
 4. træls med den trøje, kan du ikke gå i gang med noget andet inden du griber trøjen igen

  SvarSlet
 5. Synd med trøjen, måske du skulle bruge garnet til noget andet? :)

  SvarSlet
 6. Jeg har i mange strikket med en pind et ½ nr, mindre på vrangsiden, for det skete hele tiden, især i bomuld. Efter at have gjort det i mange år og forøget strikke mængde er det ikke længere nødvendigt. Bare et hint til dig eller en af dine læsere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg også overvejet - men den sidste strikkeprøve jeg lavede blev fin.
   Jeg synes også det er bomulden, der driller. Tak for rådet, det er der helt sikkert nogle der kan bruge :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.