torsdag den 10. januar 2013

Jeg strikker og tænker

Kreativ proces
Jeg roder stadig med mine pulsvarmere/handsker (ved ikke rigtig hvad jeg skal kalde dem, tror jeg vil kalde dem pulshandsker). Jeg havde dem ellers med i strikkecafe, men glemte helt, at få dem op af tasken. Jeg ville have spurgt lidt til, hvad de synes om ideen.
Nu er jeg  tvivl om, hvilken farve selve "hånden" skal have og hvilket mønster. Jeg tænker faktisk på, om jeg skal lade dem vær lysegrå, men er meget i tvivl.  
Den opmærksomme har måske opdaget, at der er tre påbegyndte pulshandsker på billedet - det er ikke, fordi jeg er født med tre hænder, hvilket nogen gange kunne være yderst praktisk, men fordi jeg prøver lidt med forskellige pindetykkelser.
Der bliver gjort notater og tegnet lidt, håber det ender lykkeligt i sidste ende.

At lægge i arm er ikke det værste i verden
I denne uge har min stor søn været syg, men der er en, som synes det er dejligt. Det er vores lille gravhund Chili, for den elsker når nogen ligger på sofaen med et tæppe. Så er den klar til hygge. Nu vare det vist ikke længe før, at det er slut med hyggen for sønnen har det bedre. Håber ikke jeg er den næste i rækken, for jeg føler mig nu heller ikke alt for frisk.
Håber at alle, der lider i disse dage, med forkøleleser og influenza også snart har det bedre.


14 kommentarer:

 1. Det mønster har jeg set før hos Ruths. Det er bare så flot og dine farver er bare så fine. Sort/grå med gul er en kanon farvesammensætning.

  God bedring med sønnen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har blandt andet også set det hos Ruth og har du ikke også lavet strømper med mønsteret, synes jeg kan huske, jeg har set det på din blog. Det er et gammelt mønster fra Estland og super nemt. Jeg synes også at gult sammen med det grå er flot, ved bare ikke hvor meget der skal være gult endnu :)

   Slet
 2. God bedring med sønnen.
  Lækre farver du har på pindene og mønster.
  Glæder mig til at se dem færdige

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - forhåbentlig får jeg snart taget en beslutning og får dem færdige :)

   Slet
 3. Rigtig flotte det giver et godt spil med den gule kant Tror også jeg ville vælge en af de grå/sort til resten

  glæder mig til der er et sæt færdigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu igang med den lysegrå og tror bliver sådan :)

   Slet
 4. kender godt det med at have svært ved de farvebeslutninger, men flot ser det ud :-) glæder mig til at se resultatet :-)

  God bedring med sønnen og håber ikke, at du også bliver ramt... Jeg synes også jeg går og sådanne halvskranter så håber dælme ikke, at det har tænkt sig at blive til en influenza ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mærkeligt det nogen gange skal være så svært. Der er rigtig mange der ligger syge har jeg indtryk af, men forhåbentlig rammer det ikke nogen af os :)

   Slet
 5. Nej, det projekt så jeg da ikke noget til. De ser fine ud, har jo netop strikket strømper i det mønster. Håber ikke du bliver syg, god bedring til jer begge, selvom hunden nok ville ønske en afløser på sofaen

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg jeg snakkede vist for meget og glemte det helt. Jeg har nemlig også set dine strømper, det var faktisk dem der satte det igang ;)

   Slet
 6. Jeg synes de er ret skønne - hvordan laver man mønstret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - der skulle gerne komme en opskrift i nærmeste fremtid. jeg arbejder på sagen ;)

   Slet
  2. Dejligt - de er lige min smag :-)

   Slet
 7. det ser ud til at være et rigtig flot mønster :o)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.