mandag den 21. januar 2013

Weekend hygge

Min datter Katrine - billedet er lånt fra hendes blog
Jeg har i denne weekend haft besøg af min datter - Katrine. Hendes kæreste er taget på skiferie og min mand er jo i Norge. Derfor har jeg ikke været helt alene i dobbeltsengen denne weekend, for Katrine har nemlig sovet inde hos mor. Det var super hyggeligt, at ligge i sengen og pigesnakke/fnise og det er længe siden vi har haft mulighed for netop det. Jeg har i hvert fald nydt det og det tror jeg nu også Katrine har.
Vi har hygget os hele weekenden og har blandt andet også været ude kulden for, at tage nogle billeder til hendes blog. Hun har nemlig også en blog. Hvis i vil se hendes blog, kan i se den her ved, at klikke på dette link . Det er en blog, hvor hun mest skiver om tøj og mode. Hun skulle blandt andet bruge et billede til en Give Away, hvor hun ud-lodder et par biografbilletter.. Det havde vi meget sjov med. Sodavandbægeret og det til popkornene havde vi været inde og hente i Lido biografen i Vejle, på vejen hjem fra en børnefødselsdag, som vi var til i lørdags.
Så søndag formiddag blev der poppet, for selvfølgelig skulle der være popcorn i.bægeret. Vi havde heller ikke noget imod, at spise dem efterfølgende, selvom de hurtigt blev kolde ude i vinterkulden.
Jeg fik også taget et par billeder af mit hæklede tørklæde, som jeg nu har fået lavet helt færdig. Billederne ligger desværre på Katrines kamera, så i må vente lidt med at se det. Laver et indlæg med billeder af tørklædet, når hun får sendt billederne til mig.
Jeg har også fået lavet mig en facebook side til bloggen. I kan se den ved, at klikke på dette link.
Næste weekend kommer min mand hjem igen og det glæder jeg mig rigtig meget til.

14 kommentarer:

 1. Sådanne dage/nætter alene med Datteren har jeg også somme tider, det er helt vildt hyggeligt

  SvarSlet
 2. Det er også hygge, når man har den ene af sine udeboende børn for sig selv. Det nyder jeg også.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og når det ikke sker så tit er det om at nyde det, når muligheden opstår

   Slet
 3. Nøj, hvor lyder det hyggeligt, sådan en mor/datter week-end. Tager du tørklædet på til Tørring i morgen? På gensyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også - jeg tager tørklædet med i morgen.

   Slet
 4. lyder som en super hyggelig weekend :-)

  kan godt forstå du glæder dig til lørdag det er længe du har været græsenke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu må han gerne komme hjem igen, selvom det selvfølgelig også er hyggeligt med børnenes selskab :)

   Slet
 5. Hvor lyder det bare hyggeligt.

  SvarSlet
 6. Hyggeligt med sådan en mor-datter weekend :o)

  SvarSlet
 7. Lyder sandelig til at I har hygget igennem. Dejligt.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.