mandag den 7. januar 2013

Grøn trøje

Billedet er fra bladet
Denne trøje har jeg været lidt småforelsket i siden, jeg så den for første gang i et blad fra dengang Ingelise eksisterede. Bladet er fra januar 2009 så det er efterhånden en gammel sag. Jeg har ofte haft dette nummer af Ingelise i hånden og overvejet om jeg skulle strikke den ...men det er bare blevet ved tanken.
Sidst i november var jeg  inde i stof 2000 og der så jeg, at det garn, som trøjen oprindeligt er strikket op i, var på tilbud. Så nu var der ikke langt fra tanke til handling. Garnet var nedsat med 10% og så jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne købe det nu og komme igang med den trøje.
Jeg var meget i tvivl om , hvilken farve jeg skulle strikke den i. Jeg er jo rigtig glad for grøn, men tænkte at denne trøje skulle ikke være grøn. Men da jeg stod der inde i forretningen og skulle vælge farve blev jeg en smule ambivalens. Jeg kiggede på en karry gul og en marine blå, men så var der jo også den der fine grønne lime farvede -  det endte med, at jeg kom hjem med den grønne, selvom jeg stadig var lidt i tvivl.

Garnet er let meleret 
Jeg kom dog ikke til at strikke trøjen lige med det samme. For selv om jeg havde lyst til at begynde på trøjen var der bare så mange andre ting i december, jeg også lige ville lave/nå.
Nu er jeg så gået igang og jeg tror jeg bliver rigtig glad for trøjen - det er jo min farve og den vil da helt sikkert lyse op på alt det sorte og mørke tøj jeg har og tvivlen er faktisk forduftet :)
Jeg overvejede, om jeg skulle strikke ryg og forstykker ud i et, så jeg derved undgår for meget monterings-arbejde  men jeg har valgt, at strikke delene hver for sig. Jeg vælger sikkert også at strikke ærmerne frem og tilbage.
Det hele skal samles til sidst og strikkes færdig i et rundt bærestykke, så det er "kun" sidesømme og ærmesømme, der skal syes, det synes jeg er til at overkomme, når jeg når så langt.


22 kommentarer:

 1. Hold da op, den ser spændende ud, og tænk hvor fint farven vil passe til foråret! Medbringer du den i morgen? På gensyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har den med i morgen, så i kan gramse :) - på hensyn

   Slet
 2. Sikke en flot trøje, kan godt forstå at du er forelsket i den. Farven du har valgt er den bare helt rigtig til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes den er så fin og enkel. Nu må jeg så håbe den bliver klar til foråret :)

   Slet
 3. Fed farve du har valgt,strik skal laves i farver som man glæder sig til at bruge bagefter-ellers bliver de bare aldrig færdige-ej heller brugt skulle de blive færdige-jeg vil glæde mig til at se din smukke grønne trøje :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har ret i og jeg er glad for farver så valget er nok helt rigtigt.

   Slet
 4. jeg elsker også bare grønt :-) så synes dit farvevalg er lige i øjet.... og modellen får jeg da også helt lyst til at strikke... mon den stadig kan graves frem på biblioteket.....
  Glæder mig meget til at se resultatet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Grøn er en dejlig farve :) Tror da de fleste biblioteker har bladende fra 2009 - ellers kan du hvis lysten kommer over dig skrive en mail til mig, så finder vi nok på noget.

   Slet
 5. Svar
  1. Tak og så synes jeg faktisk, at farven ikke rigtig kan gengives helt her på bloggen.

   Slet
 6. flot mønster og rigtig flot farve

  SvarSlet
 7. Det er en lækker farve du strikker den i. En forårsfarve. Lækkert.
  Glæder mig til at se mere.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Det er da en super flot farve, du har valgt, den skal du nok blive glad for

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det tror jeg også (den er jo grøn- smiler)

   Slet
 9. Den bliver brand-flot i den grønne ! det er jeg sikker på ! sikken sød model.
  God strikkelyst.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tror også snoninger bliver fine i den farve.

   Slet
 10. Fed farve - det bliver en rigtig lækker forårs-trøje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja håber den passer, når jeg bliver færdig.

   Slet
 11. Den strikker jo næsten sig selv, den farve der..... Den er jo skøn, bliv færdig i en fart der er jo forår i luften.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige pludselig er det nemlig forår og måske når jeg det :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.