lørdag den 5. januar 2013

Op på hesten igen


Nu ved jeg hvorfor, det ikke er nogen god ide, at holde en pause med sin træning.
Jeg er medlem hos Butterfly women og var kommet ind i en rigtig god rytme inden jul, hvor jeg trænede tre gange om ugen. Jeg må dog tilstå, at jeg i december havde meget let ved, at finde undskyldninger for ikke at komme afsted. Selvom jeg faktisk synes det er rigtig dejligt.Trods det og selvom jeg elsker den der skønne følelse i kroppen når jeg er færdig med træningen og køre hjem i bilen, ganske tilfreds med mig selv, så kunne mine antal af fremmøder alligevel hurtig tælles sammen.
I går var jeg så afsted for første gang siden min "trænings" juleferie og jeg skal hilse og sige det var hårdt. Faktisk havde jeg det, som den allerførste gang, hvor min kondition var ikke eksisterende og min ansigtsfarve mere lignede en vis abes numse.
Nu er jeg igang igen og det er jeg rigtig glad for. jeg tror også på, at det ikke varer længe, før jeg er tilbage igen, hvor jeg sluttede før jul.
Vægten skal jeg også nok få bugt med, for det har jeg besluttet mig for. Jeg har i et stykke tid været på en form for kostomlægning, dog uden at blive hysterisk. Jeg "glemte" dog principperne i december - de er sikkert druknet i sukker og fedt, men nu har jeg altså "taget mig sammen" igen.
Jeg er sikker på, at hvis jeg fortsætter med kostomlægningen og samtidigt passer min træning, så kan det være, at 2013 er året hvor jeg opnår det vægttab jeg længe har ønsket mig.

I dag har jeg prøvestrikket lidt. Jeg har i et stykke tid haft en ide til et par pulsvarmere, der har ligget og rumsteret oppe i hovedet. Kan ikke rigtig finde ud af hvilket tykkelse garn og pinde jeg skal vælge. Jeg er også i tvivl om farven. Beslutninger er der nok af. Nå men jeg vil rode lidt videre med ideen og måske bliver det til et brugbart mønster engang.
Fortsat god weekend - jeg hygger mig, håber du også gør det :)

Roder med lidt strik

16 kommentarer:

 1. Du er for sej. Jeg tænker på at gøre noget, du gør noget. Skulderklap fra mig til dig.

  Ønsker også dig en skøn lørdag med masser af hygge.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg synes, det er stærkt, du kommer igang igen her efter jul
  Det er nogle skønne farver garn, du 'leger' med, glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja nu kunne jeg vist ikke trække den længere og jeg leger stadig :)

   Slet
 3. Ja, det er dejligt at komme i gang igen. Er det pulsvarmere som du tager med på tirsdag. Det bliver dejligt, også at starte i caféen igen, så på gensyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke det bliver et cafe projekt - har noget andet i tankerne
   Også på gensyn herfra.

   Slet
 4. du skal nok klare det - når du allerede er tilbage på "hesten"

  kan også godt lide dine farver

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opmuntringen - har fundet ud af motion er godt for både det psykiske og fysiske velvære.

   Slet
 5. ja kender godt det med at det er så skide svært at komme afsted til det motion, men så skønt når man først har været afsted. jeg gik engang meget til spinning det var jeg rigtig glad for og det gir altså bare en masse.... Jeg håber også at år 2013 bliver året hvor jeg endnu engang får tabt de kg der er for meget og at de denne gang bliver væk....
  Krydser fingre for at dit projekt også lykkedes...

  SvarSlet
  Svar
  1. Har hørt meget godt om spinning, men forestiller mig det er frygtelig hårdt. Ja det med kilo der kommer og går kender jeg desværre alt for godt. Held og lykke til dig også.

   Slet
 6. Også jeg er medlem hos Butterfly - men er ikke kommet igang endnu. Planen hedder tirsdag - måske med lidt medvind allerede mandag. Nu ved jeg hvad jeg har at se frem til ;o)
  spændende med dine pulsvarmere.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er rigtig dejligt at komme et sted, hvor der kun er kvinder og hvor der ikke er spejle på væggene. Det er der ihvertfald ikke,der hvor jeg går. Håber du bliver ligeså glad for at være medlem som mig.

   Slet
 7. Pøj, pøj med kost, motion og strikkerier. Jeg er også lige startet op med motion igen. Lækkert - men også tidskrævende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja der er nok at give sig til, så jeg keder mig ikke ;)

   Slet
 8. Uha hvor jeg kan nikke genkendede til det du skriver.
  Jeg har også haft juleferie fra træningen og det starthul er ikke dukket op endnu.
  Må igang, da det bare er så godt for alt.
  God strikkelyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror på, at krop og sjæl hænger sammen, så for mig er det en nødvendighed.
   Ja du må da igang ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.