fredag den 25. januar 2013

Hjemmesko med eget præg


I søndags var jeg en tur i Netto. Jeg havde set de havde nogle uld hjemme sko til 49,- i deres tilbudsavis i denne uge. Jeg var heldig, at få et par med hjem. Det var jeg glad for, fordi jeg havde en helt bestemt plan med skoene. Jeg ville nemlig sætte mit eget præg på dem.
Her er så mit færdige resultat.

Så er jeg klar 
Jeg startede med at lave en skabelon der var ligeså stor som omridset på skoens snude. På den måde kunne jeg tegne et motiv, der ikke blev for stort og ikke stak ud i siderne. Jeg synes, at ideen med, at selve motivet fortsætter fra den ene sko over på den anden er ret sjov. Vi har jo en gravhund her i huset og det inspirerede mig til at tegne en "pølse hund" "Modellen" kigger på det færdige resultat.
Hmm jeg synes ikke helt det ligner - tror jeg den tænker.

bogstaver inden de er nålefiltet på
Jeg har brugt almindelig filt, lidt broderigarn og så har jeg nålefiltet delene fast på skoene. Jeg har broderet tungesting rundt om kroppen på hunden og selve øjet. Endvidere er der broderet kontursting for at markere hundens ben og øjet har fået en fransk knude i midten. Derefter har jeg forsigtigt og uden at ramme broderitråden nålefiltet delene fast i kanten. Bogstaverne, prikkerne og ørene er ikke broderet først.

Sådan ser det ud når jeg arbejderEn lidt "længere" gravhund
Jeg har lavet en gravhund, men der er mange andre muligheder. Det kunne også se sejt ud med en slange, der bugter sig, måske i nogle friske farver eller en blomst, hvor stilken med nogle blade på fortsætter på den anden sko. Det kan også bare være små cirkler i forskellige farver eller....

28 kommentarer:

 1. Aiii - hvor er de blevet smarte :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en skøn idé :o)

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er de bare flotte! HJemmefutter er vist en nødvendighed i disse kolde tider, og når det er sådan et fint par, så kan man også være bekendt at vise dem frem!

  SvarSlet
 4. fed ide og hvor er de altså bare super smarte :-)

  SvarSlet
 5. Skøn fantasi du har :-) De er herlige

  SvarSlet
 6. De er da blevet rigtig sjove, sikke en fantasi !! God weekend !

  SvarSlet
 7. Waw hvor er de da bare skønne.
  Go' ide.

  SvarSlet
 8. Hold da op, hvor er du kreativ. Har du overvejet at sætte en produktion i gang? Hvis du har, er jeg bestemt køber til et par!!! De er så sjove, fine, flotte, osv! Go´ week-end, kan du overhovedet nænne at bruge de fine hjemmesko?

  SvarSlet
 9. Super sjove hjemmesko og noget festligere efter din kreative indsats.

  SvarSlet
 10. De er skønne, rigtig sjov ide :-)

  SvarSlet
 11. De er da bare for søde :)

  SvarSlet
 12. De er skønne. Jeg er helt vilde med dem.

  Kh. lis

  SvarSlet
 13. Du er da noget kreativ, frue.
  Skøn idé og fint lavet - respekt!

  SvarSlet
 14. Totalt fantalastiske hjemmesko.....

  SvarSlet
 15. Wow is beautiful your blog and your work, you are a great artist. Besos desde España.

  http://redecoratelg.blogspot.com.es/

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov Noget gik galt.

   Skønne sko du har lavet.

   Slet
 17. Tusinde tak for alle jeres dejlige kommentarer. Jeg har selvfølgelig læst dem alle - hver og en har lunet, så nu er det ikke kun hjemmeskoene, der hjælper mig til at holde varmen :D

  SvarSlet
 18. Hvor er de sjove og rigtig fine - tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - har set i har en lækker ruhåret gravhund, den er bare sød :)

   Slet
 19. Ja, så fik jeg endelig lidt tid til at se hvad du går og sysler med.
  Er bare total vild med dine futter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja du har jo selv nok at se til og får også lavet mange fine ting :)

   Slet
 20. Hold da op en fin ide og et flot resultat.. jeg forelskede mig også i din æske med broderigarn... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - er faktisk også lidt glad for den æske, men er også glad for den slags orden :)

   Slet
 21. Det er da en pragtfuld ide. De er så fine :-)

  SvarSlet
 22. wow hvor er de bare blevet flotte :) super god idé du har fået der - en god inspiration :) Tak <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes også de er ret fine og dejligt at høre jeg har inspireret :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.