tirsdag den 8. januar 2013

På vej til strikkecafe

Min nye strikketaske
Synes lige jeg ville vise en julegave, som jeg fik af min søde svigermor. Jeg er rigtig glad for tasken og den har været på min ønskeseddel i et stykke tid. Den skal bruges som en strikketaske, jeg kan tage med rundt omkring. Inde i tasken er der lommer hele vejen rundt, så der er plads til lidt af hvert. Når man lyner den op, åbner den op som en slags firkantet kurv. Tasken er fra Reisenthel og jeg synes den er lige tilpas retroagtig og jeg er vild med farvesammensætningen. I dag skal jeg ud og lufte den for første gang, for turen i dag går til Tørring bibliotek. Jeg skal nemlig i strikkecafe. I tasken ligger min grønne trøje og så har jeg min ræv med, for jeg ved jo, at pigerne i cafeen gerne vil gramse og se på færdige projekter. Jeg har også mine pulsvarmere/handsker med for, at få lidt feed back.

Den anden side

Sød detalje på siden

I dag har jeg faktisk også noget at fejre, det er nemlig nøjagtig 2 måneder siden jeg udgav mit første blogindlæg - hold da op hvor tiden går hurtigt, når man hygger sig. Dejligt at i gider følge/læse med her hos mig og jeg superglad for alle jeres fine kommentarer.11 kommentarer:

 1. skøn taske og tillykke med 2 mdr. jubilæum.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. lækker taske kan godt forstå du er glad for den.

  SvarSlet
 3. Ja sikke en lækker ræv, tasken også, tak for i dag

  SvarSlet
 4. Den er bare så fin ;)
  Bliver så glad af at se på den.

  Yt

  SvarSlet
 5. Den er jo fantastisk, jeg får lyst til at ønske mig en ny. jeg syntes de dersen strikketasker har det med at blive overfyldte.

  kh

  ulla

  SvarSlet
 6. Det er da en rigtig skøn strikketaske at have med i cafe.
  Glæder mig til at følge din blog:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså bare en fed taske er da slet ikke misundelig.... næsten ikke okay så måske en meget stor smule :-)

  SvarSlet
 8. Dejligt praktisk med sådan en strikketaske.
  God gave du fik af din svigermor :o)
  Tillykke med de første 2 måneder . Jeg glæder mig til de næste ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres roser angående min nye taske. Den fik også ros i strikkecafeen og sjovt nok var der to andre, som også havde fået sig en strikketaske i julegave ;)
  Gad vide hvor mange, der har fået strikketaske i julegave - sikkert en del

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.