mandag den 28. januar 2013

Lækre boller uden mel


Nu har jeg fået manden hjem igen fra Norge og det er bare skønt, for det er altså hyggeligere, når han er hjemme.
Han er heldigvis en mand, der elsker mad og det må meget gerne være sundt. Så opbakningen til at holde fast i de sunde vaner er der ikke mangel på. I dag har han haft en fridag og i morges viste jeg ham et indlæg, som Fru Olsen fra Doo it - just doo it havde lavet, hvor der var en opskrift på nogle lækre boller og straks sagde han: 
"jeg skriver lige op hvad vi skal bruge og så handler jeg ind til dem, når jeg alligevel skal op i byen engang her i formiddag". Som sagt så gjort, da jeg kom hjem fra min træning, havde han handlet ind og jeg kunne straks gå i gang med at bage nogle boller.
Nu har vi smagt bollerne og de er rigtig gode og sønnen roste dem også. Jeg fik 16 små boller ud af denne opskrift. Mine boller hævede ikke rigtigt, selv om der er bagepulver i dejen. Det gjorde nu ikke noget, for som sagt smagte de rigtigt godt. De bliver helt sikkert et hit her i huset, som mellemmåltid med en skive ost eller hamburgerryg til. Jeg bagte dem ved 180 grader i omkring 20 -25 min.
Jeg har også fået sund mad, her til aften. Manden har lavet grønkåls-suppe og stegt en kylling medister. Det eneste jeg skulle, var at sætte mig til bords - det er da luksus

Inden de blev bagt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4601099/?claim=a8duk89kb27">Follow my blog with Bloglovin</a>

12 kommentarer:

 1. Lækkert mellemmåltid du viser der.
  Dejligt at du også kan blive forkælet lidt og ikke kun gør det for andre.
  Nyd dagene med manden hjemme.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu bliver han vist i danmark i et stykke tid, så det er dejligt. Jeg er nu ret forkælet, men bliver mere opmærksom på det når, han ikke lige er hjemme i et stykke tid :)

   Slet
 2. hmmm.....der er nogen der kan ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. ja to ting på en gang - dejlige boller og ikke mindst dejlig mand :)

   Slet
 3. Ja hold da op, det er jo ren luksus! Han nyder vist også at være hjemme igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er og han har også savnet at være hjemme

   Slet
 4. De SER også lækre ud og tillykke med den dejlige mand :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De smagte i hvert fald godt og ja jeg har en dejlig mand ;)

   Slet
 5. De boller ser lækre ud mmmmmmmm

  Kig ind på min blog, jeg har en give away kørende, hvor man kan vinde et håndlavet retro vattæppe ;-)

  SvarSlet
 6. Mums de ser gode ud. Sender linket videre til min veninde, som kæmper med en søn der er allergisk for mel. Måske hun så giver en smagsprøve ;o)

  Ha en dejlig dag.
  Kh Lise

  SvarSlet
 7. Jeg synes de smager godt og en smagsprøve kan man altid bruge :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.