søndag den 27. januar 2013

Græsset der ikke ville gro


Jeg fik i december to små figurer i porcelæn, hvor der i toppen var placeret en lille kugle af nylonstof med græsfrø i. Det var så meningen, at der skulle komme vokse græshår ud, hvis man vandede kuglerne hver dag.
Jeg vandede og vandede, men intet skete. Så til sidst opgav jeg, men jeg synes også, det var lidt ærgerligt, at der ikke var en form for hår i toppen. Jeg overvejede, om jeg istedet skulle så lidt karse, men på den ene side ville der kun være til en halv æggemad i hver og for det andet holder sådan noget karse sig ikke frisk og fint ret længe. Derfor måtte jeg finde på noget andet. Jeg har i stedet for syet noget tykt uldgarn (fritidsgarn fra sandness) fast på to filtkugler og har derefter smidt dem i vaskemaskinen ved 40 grader sammen med noget tøj.
Nu skal jeg ikke vande mere og jeg synes faktisk mine "græsmænd" er blevet ret festlige at se på. De står nu i vindueskarmen i køkkenet og der står de ganske godt.

Før billede

18 kommentarer:

 1. det er da en super ide.
  Tror jeg har sådan et par fyre i mine gemmer,
  måske skulle man snuppe din ide :)

  SvarSlet
 2. Dem kan man da kun blive glad i låget af at kigge på!

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså bare fede :-)

  filtrede de ikke bare sammen til en klump det gør mit tit når jeg forsøger mig på at lave noget med sådanne filttingester

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de filtede en smule sammen, men ikke mere end jeg kunne skille garntotterne fra hinanden igen. Jeg tror det er vigtigt, at de enkelte garnstykker ikke er syet/knyttet for tæt på hinanden.

   Slet
 4. Det ser da også fint ud sådan der.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg også og så er de langtidsholdbare

   Slet
 5. Sådan kan de sagtens være .. :o)

  SvarSlet
 6. endnu engang en kompliment for din kreativitet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - rødmer "næsten" over komplimenten

   Slet
 7. Godt fundet på med garnhår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og så kan det have lige den farve man synes om :)

   Slet
 8. Absolut meget bedre end græs -for sikke glade farver ;)

  SvarSlet
 9. Ja og så slipper jeg for at vande :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.