torsdag den 3. januar 2013

Og julen varer lige til ......


Dette er så mit første indlæg i det nye år. Jeg er kommet godt over både julen og nytåret og glæder mig til, at få rystet julestøvet af mig. Jeg har først fået af-pyntet juletræet i dag og har fået det slæbt ud på terrassen, hvor det sikkert får lov til at blive til manden kommer hjem igen :)
I går kørte jeg min mand til Billund, fordi han igen skulle flyve til Norge for at arbejde. Denne gang skal han være væk i næsten 4 uger, men så er det vist også slut for denne gang. Jeg kan nu bedst li' når han er på dansk grund.
Nu har jeg så fået "foræret" en masse alenetid, så mon der ikke bliver plads til noget kreativ aktivitet, når jeg nu skal underholde mig selv også i de mørke vinteraftener.
Nu vil jeg finde ud af, hvad jeg skal have med i strikkecafe næste gang. Sidste gang havde jeg min strikkede ræv på pindende, men den er jo færdig. En ting er sikkert, det skal være noget der er nemt og ikke kræver så meget - for der skal jo også snakkes. Det kan godt være man siger, at kvinder kan multitaske, men jeg må indrømme, at jeg har svært ved for mange ting på en gang. Det må så være selverkendelse nok for i dag.

Jeg har forøvrigt set, at Liselotte på Slagt en hellig ko også har en opskrift på en strikket hals ræv, har lagt linket ind på dette indlæg

Kan i have en rigtig dejlig dag derude.


12 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig. Ja, jeg må også finde noget at tage med i strikkecafé, som der kan snakkes til. Glæder mig allerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde og jeg ser frem til at mødes igen

   Slet
 2. Det er nu ikke så tosset med lidt alenetid, det sætter jeg i hvert fald stor pris på. Min kæreste rejser i morgen, han skal på Nordsøen og arbejde, dog kun et par uger

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det kan være ganske rart engang imellem med lidt alenetid og især når jeg ved det ikke er for evigt ;) Du må også nyde din alenetid.

   Slet
 3. Godt nytår til dig. Det bliver spændende at se hvad du finder på af nye projekter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' og ideer er der nok af, det er bare lige det med at få dem ført ud i livet ;)

   Slet
 4. alenetid er ikke så skidt endda og slet ikke når man ved at der en ende på det, men kan godt forstå at du synes 4 uger er lang tid..... Manden min snakkede på et tidspunkt om at finde arbejde i norge, men håber virkelig at der dukker noget op i dk så han kan blive hjemme hos mig og ungerne

  Spændende hvad du finde på at smide på pindene

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg vil nu også nyde det og 4 uger går jo hurtigt. Håber at din mand finder et arbejde og her i DK, for det er ikke meget ved at skulle have fast arbejde i udlandet, når man har familie. Håber det bedste for dig og din familie.

   Slet
 5. 4 uger hvor du selv bestemmer. Det er da luksus. Selvfølgelig er det også lang tid at undvære manden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg må nyde det så længe det varer :)

   Slet
 6. Nu er jeg tilmeldt din side og glæder mig rigtig meget til at følge med her.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.