onsdag den 23. januar 2013

Mit hæklede tørklæde

Mig og mit tørklæde
Søndag havde jeg som før nævnt besøg af datteren og hun har taget billederne af mig og mit tørklæde. I mit tidligere indlæg lovede jeg, at i skulle få billeder af det færdige tørklæde, så snart jeg havde fået dem tilsendt, da billedernede jo som sagt lå på Katrines kamera.
Jeg havde lige fået det færdigt, så det passede meget godt med, at hun kunne tage nogle billeder af mig med tørklædet på.
Jeg er meget tilfreds med tørklædet og jeg havde det med i strikkecafe i går. Der blev det beundret og der var positive kommentarer angående farverne, men også om hvor blødt det er, selvom jeg endnu ikke har fået det skyllet op. Garnet er købt i garngaragen, da jeg var til kreativ messen i Fredericia sidst i oktober.Se tidligere indlæg her. Her står også, hvor opskriften er fra og hvilket garn jeg har brugt.UPDATE 13.01.14 - Hvis du vil vide mere om garnet, farverne og andet så har jeg lavet et indlæg, der skulle besvare de fleste spørgsmål lige HER

18 kommentarer:

 1. Lækkert tørklæde,og de har fuldstændig ret-fede farver du har brugt :))

  SvarSlet
 2. Det klæder dig i hvertfald - friske farver i en kold tid. Smukt.

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig smukt tørklæde - og gode farver til dig :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså bare et fedt tørklæde i så lækre farver :-) er også fan af garngaragen

  SvarSlet
 5. Skønt og smukt tørklæde, som klær

  SvarSlet
 6. Det er da det helt rigtige tørklæde til kulden; det er super flot

  SvarSlet
 7. det er et vild flot tørklæde du har lavet, det er jeg bare helt vild med. Er det det garn der står som model anna du har brugt, der er to kit til model anna på garngarage siden. var der nok garn til dit tørklæde i det kit. kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Garnet er købt enkeltvis, jeg har brugt 7 farver og opskriften findes i en bog - se link

   Slet
 8. Super flot og farverne klæder dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - farverne er så smukke :D

   Slet
 9. Skønne farver som gør en masse godt for dig eller er det omvendt. Smukt det er det bestemt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. Takker - tror datteren skal have æren, hun er en god fotograf :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.