fredag den 1. februar 2013

- men jeg hækler lidt


Som jeg nævnte i går er det ikke meget strik, der kommer fra min hånd i disse dage. I dag har jeg faktisk tænkt på, at det egentligt er et lidt forkert navn min blog har - jeg burde måske i stedet hedde hækle-trolden jvf. mit profilbillede

Nej spøg til side selvfølgelig skal jeg hedde Strikkefåret. Det er jo ikke kun fordi jeg skriver om strik, jeg har valgt dette navn, men mere en reference til mit ophav og det jeg kommer fra. Se tidligere indlæg her
Jeg er også en person, der altid har haft gang i mange forskellige former for håndarbejde og mange forskellige materialer og derfor vil bloggen helt naturligt også dreje sig om andet end strik.

Lige nu er det hæklenålen jeg arbejder mest med, jeg er i gang med at afprøve/hækle forskellige former/dele, som forhåbentlig engang skal blive til et krammedyr - hvis det bliver tilfredsstillende hører i mere om det. Har en ide om at lave et mønster, så jeg noterer alt ned - det er vist kun mig selv, der kan finde hoved og hale i alle mine mange papirlapper.Jeg har faktisk også hæklet på et par blæksprutter, men dem er jeg heller ikke helt færdig med endnu.
Har prøvet med lidt forskelligt garn, så derfor er der forskel på størrelserne - den blå er næsten færdig, mangler kun lige lidt bund, øjne og halvdelen af armene. Armene tager faktisk lidt længere tid end man umiddelbart regner med.
Nu vil jeg nyde min fredag aften alene med manden, for vi har lige sagt farvel til sønnen, der er taget afsted for at hygge sig med kammeraterne. Så må vi jo hygge os alene og det er heller ikke det værste sådan en fredag aften.


14 kommentarer:

 1. Det er godt at notere,jeg noterer også flittigt med mit strik uden opskrift,ellers havde jeg vist ikke fundet ud af at lave et stykke mere magen til.Jeg hækler også sprutter,skal dine mon også afsted til enelefant ?,spændende hvad du er ved at hækle-og sjovt at lave sit eget

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vigtigt at skrive ned, for selvom man tror man kan huske, har jeg oplevet det modsatte flere gange :)
   Min sprutte skal også afsted til enelefant

   Slet
 2. Jeg er også bidt af tælling, man forme alt med hækling. Lige for tiden strikket jeg dog.

  Fine Sprutter der nok skal blive færdig til enelefants indsamling. Jeg er også.med der.

  Glæder mig til at se hvad du laver

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er så hyggeligt, at sidde og lave hæklede ting.
   Der er vist mange med i sprutteriet, men det er jo også et godt formål.

   Slet
 3. Det er da også dejligt at se, hvad du ellers finder på udover at strikke
  Håber, I har nydt fredag aften uden sønnen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være svært, at begrænse sig til en ting, dejligt at du også synes det er ok
   Vi havde en meget hyggelig aften ;)

   Slet
 4. nogen gange så skal der altså bare hækles sådanne får jeg det også hvor jeg kun får lyst til at hækle derudaf og absolut ikke strikke :-)
  Glæder mig til at se hvad det bliver til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg synes, det er rart at have noget at skiftes med. Nogen gange er andet mere spændende og omvendt

   Slet
 5. Det er da kun fint, du ikke begrænser dig til strik, selvom du har valgt at kalde dig strikkefåret :o)
  Spændende hvad der kommer ud af dine eksperimenter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og hvem siger at får kun kan strikke :) Der findes heldigvis så mange andre spændende kreativiteter

   Slet
 6. Hvis man er kreativ er det jo svæt at bregrænse sig til en "stilart". Håber i havde en hyggelig fredag aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så rigtigt :) og vi havde en hyggelig aften - kan se i også har haft det hyggeligt med børnebørnene

   Slet
 7. Hvor ser dine sprutter glade ud :)
  Ja, de fangearme overraskede også mig lidt..

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.