lørdag den 16. februar 2013

Pulsvarmere med snoninger er nu færdige


Først i denne måned startede jeg på et par pulsvarmere med nogle rigtig flotte snoninger. Det er ikke, fordi de i sig selv har taget særlig lang tid at strikke, men jeg er først lige blevet færdige med dem i dag. Jeg har strikket på dem ind mellem alt det andet. I starten synes jeg, det var lidt svært at holde styr på hver enkelt pind, men efter hånden som jeg havde strikket mønsterrapporten et par gange, blev det noget nemmere. I går aftes blev jeg enig med mig selv om, at nu skulle de altså være færdige og i dag har jeg så hæftet enderne på pulsvarmerne og har fået syet dem sammen.
Jeg er blevet ret godt tilfreds med resultatet. Jeg synes ikke rigtig farven på billederne viser den rigtige farve, jeg synes de er mere over i bordeaux rød i virkeligheden.
Har hørt vi skal have sne på mandag, så de er da blevet færdige lige til tiden.

Fik lige manden til at tage et enkelt billede. Det er jo lidt svæert både at fotografere og samtidigt vise begge hænder

Dette billede har jeg leget lidt med - bare fordi jeg synes det er sjovt og så synes jeg snoningerne er flotte og tydelige sådan her. Pulsvarmerene ligger på vores lille dam som er frosset helt til is.
Håber alle må få en hyggelig lørdag aften


25 kommentarer:

 1. De er vel nok blevet smukke, og dem skal du nok blive glad for, når vi nu atter skal have sne
  Sikke flotte negle, du har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er nu ikke meget sne jeg har set her i dag, det var vist mest på sjælland der kom lidt. Ps. er også ret glad for mine negle :)

   Slet
 2. Aii ,hvor er de fine. Sikken en tålmodighed du har haft med de snoninger .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes nu ikke de krævede så meget tåldmodighed mere opmærksomhed :)

   Slet
 3. Som du da producere, de er rigtig flotte, er vild med de snoninger

  SvarSlet
 4. Som du da producere, de er rigtig flotte, er vild med de snoninger

  SvarSlet
 5. Flotte - men det ville være dejligt, hvis det snart ikke var nødvendigt med pulsvarmere mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja men det varer sikkert heller ikke så længe inden det bliver varmere. Jeg må dog indrømme, at jeg også er vild med naturen i snevejr.

   Slet
 6. Wauw, hvor er de flotte!!!

  Meget kan man sige om vinter og kulde, men efter min mening er der altså langt flere skønne modeller at strikke til vinterbrug end til sommerbrug, så helt skidt er det altså ikke med denne årstid!

  Tænk, hvis her altid var sommer; så ville du ikke have strikket de smukke pulsvarmere!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det har du ganske ret i og jeg er som sagt også ret glad for vinter. Godt vi har flere årstider at skifte mellem ;)

   Slet
 7. Hvor er de altså bare flotte :-) fedt mønster det kunne jeg godt tænke mig at strikke en cardigan i, tro den ville blive mega fed

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja mønsteret ville helt sikkert pynte på en cardigan :)

   Slet
 8. De er blevet super flotte :-)

  SvarSlet
 9. Det er rigtig smukke snoninger, godt gået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja jeg er også helt vild med de snoninger :)

   Slet
 10. Hvor er de bare super flotte !
  jeg er vild med de snoninger :o)

  SvarSlet
 11. De er da helt fantastiske. Super flotte.

  Jeg har lige ofret to par skisokker af den varme slags, for at få pulsvarmere til resten af sæsonen (men det fungerer fint - bare knap så fine som dine :o)

  Kh Lise

  SvarSlet
 12. Tak - det vigtigste er vel de opfylder formålet ;) men det gør jo heller ikke noget de er smukke at se på

  SvarSlet
 13. Neiiijjj....hvor er de bare smukke, ville gerne låne den opskrift (har lige fundet ud af fidusen med at strikke snoninger :-)

  SvarSlet
 14. Hej Eva - opskriften er fra et tillæg som ugebladet søndag har udgivet i uge 39/2011. Jeg kan desværre ikke dele opskriften med dig p.g.a. ophavsretsloven. Men der findes flere bøger med mønstre på snoninger/aran/vikingemønstre og jeg tror du sagtens kan finde et lignende mønster. Jeg har lige lånt en bog på biblioteket, der hedder Vikinge mønstre i strik af Elsebeth Lavold og der er et mønster, som ligner ret meget. Pulsvarmerene er strikket som en firkant (med snonigsmønster på den ene halvdel og rib på den anden. Den efterfølgende er syet sammen - undtaget hvor tomlen stikker ud. Håber du kan bruge mit svar

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.