tirsdag den 26. februar 2013

Naturen kalderJeg har fået pudset vinduer i dag - både indvendigt og udvendigt, så nu kan solen bare skinne. Jeg har dog ikke selv haft gang i pudseriet, men er så priviligeret, at jeg har en vinduespudser, der kommer forbi og gør det for mig. Det er ikke gratis, men de penge det koster, giver jeg gladeligt ud, for vi har rigtig mange vinduer. Jeg talte dem engang og så vidt jeg kan huske er der omkring 68 stykker glas ialt .For mig er det en helt uoverskuelig opgave og så er det jo godt, at andre kan klare det for mig.
Jeg er også temmelig priviligeret på andre måder, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er nemlig så heldig, at være ejer af et dejligt stort hus, lidt uden for byen med store vinduespartier fra gulv til loft. Så jeg kan faktisk sidde indenfor, på tæt hold og følge med i noget af alt det, der rør sig derude i naturen. Vi har mange fasaner og der kommer af og til en eller flere spangulerende forbi vinduerne. Fiskehejren og musvågen ser jeg også tit og så er der jo alle de andre småfugle, der besøger foderbrættet. Udover det har jeg haft besøg af et egern og jeg ser faktisk også engang imellem en lille mus, der smutter ind og ud mellem stensætningen.

Langs træerne har vi en å
Ude ved vejen er der et kæmpe stort gammelt katanjetræ

I dag var vejret så dejligt, at jeg ikke bare kunne sidde indenfor. Jeg tog mit kamera med ud og fik taget nogle billeder, der viser lidt af, hvorfor jeg er så glad for at bo lige her, hvor jeg bor. Lige midt i naturen. Der kom ingen dyr med på billederne - de har det med at fordufte, når jeg kommer ud. Men himlen havde da en fantastisk flot farve i dag, da solen skinnede.

7 kommentarer:

 1. Ja, det er bare med at nyde alle de nære og umådeligt skønne vi omgiver os med!! Det ser skønt ud!

  SvarSlet
 2. Du bor da vist også lige i et smørhul ;)
  Skønt ser der ud.

  Yt

  SvarSlet
 3. hvor må det være skønt med det panorama tll naturen
  og alle de fine forårsvækster, der pibler op.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder. Elsker når der kommer grønt op af jorden. Det må være dejligt med sådan en udsigt.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder der viser at foråret venter lige om hjørnet :)

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt forstå, at du måtte ud, vejret var da bare super, vi kommer desværre ikke på miniferie sidst på ugen som planlagt, det ville ellers have været godt, vejret er jo lige til det

  SvarSlet
 7. Hvor ser der dejligt ud Aslaug og du har bragt foråret ind på bloggen, tak for det :)
  Jeg kan sagtens forstå du betaler for at få pudset vinduer, så er der også mere tid til at nyde dine omgivelser ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.