mandag den 18. februar 2013

Give away


Jeg er en af dem, der efterhånden har samlet sit helt eget personlige bibliotek af især håndarbejds -og hobbybøger. Jeg har bøger indenfor mange genrer. Der er bøger om strik, hækling, broderi, applikation, modellering, papirklip, kort fremstilling og dukkemageri bare for at nævne nogle. Jeg har også patchwork bøger og en dag, hvor jeg var ved at rydde lidt op i biblioteket, fandt jeg ud af, at jeg havde to af den samme bog.
Det er så det, der kan ske, når man har mange bøger og ikke har lavet en liste. Jeg har sikkert set bogen i en boghandel, tænkt den må jeg eje og glemt, at jeg faktisk havde den i forvejen. Jeg låner også tit bøger på det rigtige bibliotek og så kan det også være svært at huske, om jeg selv har bogen eller om det er en jeg har købt engang.
Nu har jeg så tænkt, at en af mine læsere kan få glæde af min dårlige hukommelse og derfor udlodder jeg denne bog i en Give away.
Bogen hedder Patchwork tasker og der er mange forskellige modeller såsom skuldertasker, toilettasker og mobiltasker - og selv om bogen viser forskellige pathwork teknikker, kan mange af modellerne også laves uden patchwork, men bare med en slags stof. Det er jo kun ens egen fantasi der sætter grænserne

Det du skal gøre for at deltage er:
 • Være fast læser eller melde dig som fast læser - enten via Google Friend Connect eller blogloving.
 • Skrive en kommentar, hvor du fortæller, hvordan du følger min blog.
Ovenstående giver et lod.

 • Du kan få et ekstra lod, hvis du også liker Strikkefåret på facebook.
 • Skriv det i kommentaren, hvis du trykker like.

Du må selvfølgelig gerne linke til denne Give away på din egen blog eller lave et indlæg, men det er ikke noget krav. Kun noget du kan glæde mig med. Husk at skrive din mail-adresse, hvis du ikke selv har en blog, så jeg har mulighed for at kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Sidste dag du kan deltage er søndag d. 3. marts og jeg vil derefter trække en vinder af bogen mandag d. 4. marts.
Held og lykke til alle fra mig 

24 kommentarer:

 1. følger på gfc :)

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/02/byperler-evig-glad-give-away.html

  SvarSlet
 2. Det var da dejligt, at du var kommet til at købe 2 af den bog, jeg har flere gange lånt den på biblioteket, og jeg ville gerne have beholdt den. Nu håber jeg bare, at jeg er den heldige, der vinder:-)
  Jeg følger dig på google friend connect
  Hilsen Karen, kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 3. Uha... Her vil jeg mægtig gerne være med.
  Er fast læser via gfc og nyder din kreativitet

  SvarSlet
 4. Jeg vil da gerne være med i denne dejlige leg. Jeg er medlem både her på bloggen og på facebook. Går lige ind og liker, så jeg vil gerne deltage med 2 lodder

  SvarSlet
 5. Jeg deltager meget gerne med 1 lod. Er tilmeldt via GFC

  SvarSlet
 6. Hej - jeg har lige fundet din blog og meldt mig som fast læser. 1 lod

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg har fulgt din blog et stykke tid, dog ikke som fast læser før nu. Sad i aftes og snakkede med nogle kolleger om netop den bog, så den står øverst på ønskelisten. jeg er med her og via facebook , så to lodder tak

  SvarSlet
 8. Nyder at opleve din kreativitet...og få gode ideer ved at læse din blog. Er dog først lige blevet obs på at jeg ikke var fast læser...DET ER JEG SÅ NU :O)

  Deltager gerne med 2 lodder, har været inde på fb og like.

  Hilsen Joan M.

  SvarSlet
 9. Mums,jeg vil da meget gerne være med,jeg følger via gfc,da jeg ikke er på fb

  SvarSlet
 10. Hej Aslaug

  Jeg er da med, med alle de lodder der kan trækkes :)
  Selvom jeg følger dig på Google og bloglovin', så er det ikke der jeg egentlig følger med. Jeg har alle "mine favorit blogs" opsat som RSS i min Outlook, så alle nye indlæg tikker ind som de bliver skrevet ;)

  SvarSlet
 11. Wee... deltager glad med 1 lod

  SvarSlet
 12. Jeg er med på 1 lod og følger via GFC se også min blog for en rigtig fin give away :-)

  SvarSlet
 13. Jeg har lige fundet din blog og er blevet fast læser.
  Så jeg er med med 1 lod :)

  SvarSlet
 14. Den må jeg da bare være med på, den bog ville være guld for sådanne en nybegynder som mig, som så gerne vil lære patchwork.....
  Jeg er jo både fast læser og jeg synes også godt om dig på facebook :-) krydser fingre for, at jeg vinder....

  SvarSlet
 15. Jeg er med som fast læser ved Google Friend Connect

  Mona

  SvarSlet
 16. Fast læser via Friend Connect. Liker selvfølgelig :-)

  SvarSlet
 17. Hej Aslaug. Vil rigtig gerne være med i din lille leg med 2 lodder.
  Knus Grethe

  SvarSlet
 18. Her vil jeg da gerne være med.

  SvarSlet
 19. Hei! Så fin blogg du har! Jeg er glad for at jeg fant deg, og kan følge deg videre. Og jeg vil selvsagt bli med i ditt lotteri, for jeg er veldig glad i å sy. Jeg følger deg både her gjennom google friends, og har likt på facebook. I tillegg har jeg linket til deg på bloggen min. Nå krysser jeg fingrene nokre dager;)

  SvarSlet
 20. Følger dig her via google og holder af at se alle de skønne ting du får lavet :-)

  Og bog ser skøn ud.
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 21. Jeg skal da helt klart deltage i din give away :) Det er et område jeg ikke har prøvet af endnu og som kunne være rigtig spændende at prøve. Så håber jeg er heldig og ønsker give away gudinden vil tilsmile mig <3

  Vifter med alle lodder tilgængelige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinderen er fundet i mandags - så du er lidt for sent på den ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.