tirsdag den 12. februar 2013

Lidt strik mellem alt det andet

Slog masker op søndag aften
Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal blogge om og jeg synes heller ikke, der har været nok tid til alt det, jeg gerne vil. Det er ikke fordi, jeg ikke laver noget, tror måske bare jeg har gang i for mange ting på en gang. Jeg strikker lidt og hækler også lidt og ind imellem er der foer, som skal syes i datterens frakke, biler der skal kigges på og andre småting.
Det meste af min weekend gik med at køre rundt og kigge på bil sammen med manden. Den bil han bruger på arbejde er efterhånden  ikke særlig god mere og har udtjent sin værnepligt og det kan slet ikke betale sig, at få den lavet. Derfor har han i et stykke tid været på udkig efter en ny. Vi fandt faktisk den bil, som han vil have og har også købt den, så nu skal vi (jeg) da ikke bruge mere tid på det. Jeg tror, at manden synes, det er hyggeligere end mig, sådan at være på bil kiggetur. Nu skal han bare vente, for vi kan først hente den om en uges tid, indtil der må han køre rundt i sin gamle spand.
I går var jeg på tur med mine store børn til Tyskland. De synes begge, at det nu var på tide, at vi skulle køre en tur over grænsen. Det var ikke, fordi jeg synes, det var en god ide. Jeg synes, altid man kommer til at købe for meget og der ryger som regel også lidt slik med i købet. Det er ikke fordi vi normalt køber stort ind når turen går til tyskland og med vores lille forbrug af de gængse tysklandsvarer kan det slet ikke betale sig og hvis man også regner brændstofforbrug og tiden med er det vist en meget dårlig forretning.Nu har Andreas jo efterårsferie i denne uge og Katrine havde en fridag, så jeg bøjede mig og tilbød dem en tur og den takkede de ikke nej til. - tværtimod.
Jeg prøver jo på, at spise fornuftigt og undgå søde sager, så sådan en tysklandstur kan godt være lidt af en udfordring. Nu er det ikke, fordi vi er en familie, der normalt fylder indkøbsvognen med slik og søde sager, men lidt kommer der altid i indkøbsvognen. Jeg synes faktisk, hvis jeg selv skal sige det, at det var meget lidt af det usunde, der kom med hjem over grænsen i går og det er jeg vældig tilfreds med. Og allervigtigst - vi havde en rigtig hyggelig tur rundt i Flensborg og omegn og samtidigt besøgte vi et par grænsehandeler, børnene var tilfredse og glade på vejen hjem, så alt i alt en vellykket tur, hvor der blev grinet en del.
I dag har jeg fået strikket lidt på uglen, som jeg slog op til søndag aften og det er altså en dejlig fornemmelse, at have noget i hænderne, hvor man kan se det virkelig går fremad. Nu vil jeg sætte mig i sofaen og se lidt fjernsyn og strikke videre.

12 kommentarer:

 1. Du har da haft travlt,herhjemme er reglen,at er der blevet sparket på bildæk,så bestiller jeg en cone garn hos den gode Hr Weller,så nu kører manden mest selv når han får lyst til at kigge bil :)),jeg glæder mig til at se din ugle,har været forbi sandness hjemmeside og se den,og den er godt nok fin

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en dejlig regel :) Nu er vi heldigvis færdige med det for denne gang ellers kunne det da godt være jeg skulle indføre din regel.

   Slet
 2. Det bliver da sjovt at se den ugle når den tager form :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal jeg nok blive færdig med ret hurtigt - tror jeg

   Slet
 3. Spændende med uglen. Ja en tysklandstur, kan vist ikke hænge sammen, men for hyggens skyld er det ok, og når man så tænker sig om inden tingene smutter i kurven. Tillykke med mandens bil, så er bilkiggeriet overstået for denne gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vist mest for hyggen vi smutter til tyskland og denne tur var faktisk ret hyggelig ;)

   Slet
 4. Jeg erbaå spændt på den ugle. Jeg kender en model sådan lidt pudeagtig med spidse øre. Er det mon sådan en. Venter i spænding. Mine forældre er en del i Tyskland for tiden hos verdens sødeste danske tandlæge. Så de tager gerne bud med hjem. Yngste bliver 18 år og som sine søskende skal han også have en halvstor fest.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke lige den ugle - tror jeg ved hvilken du tænker på, den er også ret sød.

   Slet
 5. Ups....... Med det ville jeg bare sige, at derfor tyer vi til grænsehandel.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 6. Altid dejligt med en ny bil men ja, det er nok mest mænd, der går op i den slags :)
  Vi kører gerne til Tyskland og fylder op med dagligvarer, både pålæg, kød og den slags. Vi drikker ikke alkohol, men fylder bilen med danskvand :)
  Jeg kan huske hvor vildt det var at købe en masse slik da vi var børn og det er nok det, der hænger lidt ved :)

  Skønt at I havde en dejlig udflugt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også det mest er en mandeting. Der er godt nok også meget slik i grænsebutikkerne. Da jeg var barn, var det også noget ganske særligt med sådan en tur - vi fik heller ikke slik så tit og sodavand var noget man fik når der var fødselsdag. Mine børn er heller ikke vokset op med fri adgang til slik og især sodavand, som jeg ved der er nogle af kammeraterne der er.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.