lørdag den 2. februar 2013

kæk og klassisk Børnestrik


Jeg har været en tur i Bilka i dag og det var ikke, fordi jeg skulle have ret meget. Faktisk var der kun en eneste grund til det. Jeg havde set, at de havde bøger på tilbud og mine øjne fangede med det samme denne bog af Lene Holme Samsøe - kæk og klassisk Børnestrik i deres tilbudsavis. Den måtte jeg bare eje. Ikke fordi jeg har nogle børn, jeg skal strikke til og jeg tror heller ikke, der lige er nogen på trapperne, men bare fordi .... For det første elsker jeg strikkebøger og for det andet så har jeg for et stykke tid siden set, at Irene, der har bloggen Hvad er livet uden garn, havde strikket en trøje med frøer på se her, som jeg synes var så fin og da jeg samtidigt er meget glad for frøer (dem der kender mig, vil sikkert sige det er en underdrivelse) måtte jeg bare have denne bog, hvor netop den opskrift er i. Jeg kan godt forestille mig, at jeg sagtens kunne finde på, at bruge mønsteret i en voksen ting og jeg vil nok også bare nøjes med en enkelt bort af frøer ligesom Irene har gjort. Nu er jeg i hvert fald ejer af denne fine bog og det er da dejligt, at have endnu en bog jeg kan bladre lidt i, drømme og blive inspireret af. For selvom det var frøerne, jeg faldt for, så er der forøvrigt mange andre fine mønstre i bogen. Glemte lige at nævne, at bogen kun kostede 55,- så det er fund til de penge.Ønsker alle en god og hyggelig lørdag aften

14 kommentarer:

 1. Det er en rigtig fin bog. Den er også flyttet ind her på matriklen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er og når man så kan få den til den pris, så er det om at slå til :-)

   Slet
 2. Strikkebøger kan man bestemt ikke få for mange af ;-)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 3. Som du da inspirere, jeg har haft bogen længe (til fuld pris), har da tit set de frøer (for jeg er også vild med frøer, har mange ved vandstenen i haven), men jeg har aldrig tænkt på frøerne på din måde. Vil kigge lidt i bogen i dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige været omkring din blog og set dem i haven :-)

   Slet
 4. Superskønne frøer !
  jeg kan godt se, hvorfor de motiverer købet af bogen.
  Jeg kunne fristes til det samme - selvom der heller ikke lige er børn her i omegnen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. - og selvom der ikke strikkes til børn, kan man jo sagtens bruge mønstrene fra bogen

   Slet
 5. Spændende med den strikkebog - måske skal jeg ud at kigge efter den.

  SvarSlet
 6. åh - nej. Nu er jeg jo nødt til at rejse mig fra sofaen, tage sko og frakke bog, gå ud i bilen og køre 10 km til Bilka :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har været afsted, håber jeg du fik fat i en :-)

   Slet
 7. Ha ha.. godt nok at købe en hel bog for et frø mønster ;)
  Er sikker på det kan pynte på mange ting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan det nemlig og det kan også broderes :-)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.