torsdag den 14. februar 2013

Det går fremad med uglen

Selve kroppen er snart færdig
Jeg strikker stadig lidt på min ugle og nu er jeg snart færdig med selve "kroppen". Opskriften er fra Sandnes hjemmeside og er ganske gratis. Det er oprindeligt en såkaldt vinugle. Det er meningen, at man kan placere en vin karton med indbygget tappehane indeni uglen og så kan man løfte den ene vinge og under den skal, der være et hul til tappehanen. Jeg har dog valgt, at min ugle ikke skal være til dette formål. Det ville også være lidt fjollet, i og med vi ikke drikke ret meget vin og slet ikke i karton. Uglen er derfor lavet uden hul i siden og så har jeg planer om, at fore den med noget stof og hvis jeg kan finde noget med små ugler på, ville det være perfekt. Så nu må jeg se om jeg kan finde noget, der falder i min smag. Jeg vil bruge den som en opbevaringstaske, måske til strikketøj til at tage med på farten eller bare til de småting, som jeg har brug for, når jeg sidder i stuen og nørkler.
Her er et billede fra Sandnes Garn's hjemmeside, som viser den færdige ugle efter tovning. Jeg er meget spændt på hvordan min bliver efter en tur i vaskemaskinen. Lige nu synes jeg selve kroppen virker meget lang i det, men den krymper sikkert en del også i længden.


Billedet er lånt herfra, hvor også opskriften kan hentes

25 kommentarer:

 1. Den er da så sej - er sikker på du får din lavet mindst lige så flot ;-) glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 2. Hvor er den altså sød den ugle den kendte jeg ikke, men har engang lavet en hane til min far, for tappen kom ud af dens rumpe :-) Den bruger han meget, og sjovt at se som aftenen skrider frem hvor slatten den stakkels hane bliver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist meget populært at strikke til vin. Denne er beregnet til hele katonen, så den bliver ikke slatten jo mere der bliver tappet ;)

   Slet
 3. God plan at bruge den til en slags strikketaske,her ville den også være arbejdsløs som vin-ugle :)),Panduro har noget stof med små ugler,det er en patchwork stof,så ved ikke om alle panduro har det,men ihvertfald har de noget i århus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg da kigge efter - tak for oplysningen :)

   Slet
 4. Det ser ud til at den snart er klar :-) Fin ide med en strikketaske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja- jeg mangler nu bare lige det sidste ;) men det tager nogen gange længere tid end man tror

   Slet
 5. Hvor er den sjov, den vil da være helt perfekt som strikketaske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kunne ikke stå for den - nu glæder jeg mig til at få den helt færdig

   Slet
 6. Nej hvor fin. Den har jeg ikke set før. Jeg har også lavet hanen eller hønen før. Den har skal jeg altså også prøve. Vil iøvrigt lige tilføje at rigtig meget god vin idag også fåes i karton. ;-)

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er og jeg ved godt at der findes god vin på karton :) - vi drikker bare ikke vin så tit, mest på grund af de tomme kalorier ;)

   Slet
 7. Flot - den har jeg ikke set før, den skal vist prøves!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er meget sjov og dejlig hurtig at strikke :)

   Slet
 8. Den ser virkelig spændende ud :) Glæder mig til at se den færdig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - håber ikke det varer for længe - for jeg glæder mig også ;)

   Slet
 9. Så kreativ en kvinde du er, og de der dyr kan du jo ikke stå for. I mine gemmer fandt jeg opskrift på elefant, den rød ikke ud, for jeg kom straks til at tænke på dig, så den røg i strikketasken. Glæder mig til at se uglen færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej har lidt svært ved at stå imod, jeg har nok en forkærlighed for det lidt skøre og så dyr. Spændende med den opskrift du har puttet i strikketasken :)

   Slet
 10. Så kreativ en kvinde du er, og de der dyr kan du jo ikke stå for. I mine gemmer fandt jeg opskrift på elefant, den rød ikke ud, for jeg kom straks til at tænke på dig, så den røg i strikketasken. Glæder mig til at se uglen færdig!

  SvarSlet
 11. Jeg var spændt da jeg læste at du strikkede en ugle og nu er jeg da helt bidt. Ville det egentlig ikke være dumt at holde vin varm?
  Kan godt lide din ide om at lave den til en lille taske, det ligner det også på billedet - glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke bare sjov - hvis det er rødvin, skal det vist have lidt varme :)

   Slet
 12. Det er da en totalt sjov ugle :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg også, så derfor måtte den på pindene ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.