fredag den 22. februar 2013

Overspringshandling på en fredag


Hvorfor er der bare nogle dage, hvor man har lyst til at lave noget helt andet end, det man faktisk havde planlagt. Sådan har jeg haft det i dag. Det var faktisk meningen, at jeg skulle støvsuge, rydde lidt op og andre huslige pligter, det stod på min to do liste. I stedet faldt jeg over en opskrift på en lille hæklet ting, som jeg fik lyst til at lave. Det er jo ikke fordi jeg ikke har gang i  andre håndarbejdssysler, men det var altså ikke lige dem, der forhindrede mig i at få gjort, det jeg skulle i dag. Men der i mod en lille hæklet ugle, som jeg hurtigt fik fundet garn frem til. Det er da heldig, at man har et lager, når sådanne lyster opstår. Regner med at få den færdig i aften. Nu skal manden og jeg i gang med at forberede aftensmaden, som i aften står på lækre burgere ala tex mex med gourgemole. Datteren har lige ringet og inviteret sig selv og kæresten på aftensmad, så vi måtte lige op i byen og købe lidt ind. Det er nu hyggeligt, når de sådan kommer forbi, men nogle gange er det altså rart, at vide det lidt mere på forhånd.
Kan i have en hyggelig fredag aften - jeg tror vi skal se lidt x-faktor

10 kommentarer:

 1. Sikke skønne farver, du har fundet frem
  Også en hyggelig fredag aften til jer

  SvarSlet
 2. Og en hyggelig aften til dig og dine. Glæder mig til at se din ugle :)

  SvarSlet
 3. Håber skam også i får en skøn aften selv har jeg haft et par dage hvor jeg absolut ikke kan tage mig sammen til noget som helst kreativ det er altså rigtig skidt når man ikke får strikket eller hæklet men er simpelthen for træt...

  glæder mig til at se dine hæklerier

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du har fået lidt mere energi i dag :)

   Slet
 4. Rengøringen løber nok ingen steder! Du ugler rigtigt, kan jeg forstå. Har tænkt på om din ugle måske også kunne laves til en dørstopper her hos mig, så måske skulle jeg strikke en ugle

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej men det skal jo til en gang imellem - jeg er sikkert færdig med den store ugle til næste gang i strikkecafeen, så kan du jo se om den egner sig til dørstopper

   Slet
 5. Rengøring er overvurderet! Hellere ugler til enhver tid! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja undskyldninger er der jo (heldigvis) nok af ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.