onsdag den 6. februar 2013

Pulsvarmere med snoninger


I går var jeg i strikkecafe og det var som altid rigtig hyggeligt. Fru Knudsen havde sin færdige poncho Ella med og jeg fik lov til at prøve den. Troede egentlig ikke det lige var mig, men da jeg nu havde mulighed for, at se og prøve den på min egen krop, blev min lyst til at strikke denne poncho bestemt ikke mindre. Måske skal jeg finde garn til min egen Ella. Den grønne trøje ligger stadig i skammekrogen og jeg trænger til et strikketøj, der ikke tager for lang tid og samtidigt kunne være en hurra oplevelse.
Lige nu strikker jeg på mit stribede tørklæde og jeg havde det også med i cafeen i går. Det går stille og roligt fremad og jeg har faktisk kun strikket på det i strikkecafeen, siden jeg begyndte på det igen, men fra i aftes er det også blevet til mit TV-strik, for nu skal det altså strikkes færdigt.
Ind imellem strikker jeg på et par pulsvarmere med et et flot snoningmønster/vikingmønster. Det er lidt sværere, at strikke på disse pulsvarmere, imens man ser TV, for hver pind er forskellig fra den forgående. Mønsteret kræver en vis opmærksomhed, men jeg synes det sjovt igen at strikke lidt snoninger. Opskriften har jeg fået af en bekendt. Hun havde strikket pulsvarmere til sig selv og jeg synes de var så flotte, at jeg blev nødt til også at strikke et par til mig selv. Opskriften er fra et tillæg som ugebladet søndag har udgivet i uge 39/2011. Jeg har købt det originale garn hos Strikkekunsten i Horsens til mine pulsvarmere i en smuk rød farve. Garnet er fra Wilfert's og hedder Verona, det er en blanding af  merinould og mulberrysilke. Det er så superblødt og uimodståelig lækkert, men det er heller ikke helt billigt garn. Med en pris på 70,- med 50 gram i hvert nøgle.ligger det i den dyre ende. Men jeg skulle også kun bruge to nøgler, så det er vel ikke så galt.

22 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt, de snoninger er altså lige i øjet :)

  SvarSlet
 2. Når man kun skal bruge få nøgler garn er det altså fedt at frådse lidt på garnprisen/kvaliteten,og lækkert ser det ud,jeg har også Ella på min todo,har Nepal fra Drops liggende til et forsøg,men ikke sådan lige med det samme-men fed er den

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt luksus skal der til en gang imellem og når det ikke er mere så. Overvejer seriøst om jeg skal strikke Ella i det garn der er brugt i opskriften. Det er så lækkert og blødt, men også til den dyre side.

   Slet
 3. De ser så fine ud, og sikke lækkert garn, får vi mulighed for at "føle" på dem?
  Kunne godt mærke at du havde lyst til ELLA

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tager dem selvfølgelig med i cafeen og ja Ella kunne godt være en mulighed - din er jo blevet rigtig god

   Slet
 4. Så fine snoninger. Lækre ser de ud:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det et flot arbejde, både farven og snoningerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg kan også rigtig godt lide mit valg af farve :)

   Slet
 6. Hvor er de snoninger smukke !

  og FED farve
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker - denne røde farve er rigtig fin, ikke for rød og heller ikke for pang agtig

   Slet
 7. Sikke et flot snoningsmønster, de bliver da helt vildt skønne at have på i så lækkert garn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - glæder mig også til at tage dem i brug :)

   Slet
 8. Det er et rigtig flot snoningsmønster.
  Ella er en flot poncho - og fin med viklemaskerne.
  Jeg har strikket den til min søster - om jeg laver en til mig selv ved jeg ikke helt.
  Har nemlig et par andre ponchoer som jeg aldrig rigtig får brugt ..
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 9. Det er et rigtig flot snoningsmønster.
  Ella er en flot poncho - og fin med viklemaskerne.
  Jeg har strikket den til min søster - om jeg laver en til mig selv ved jeg ikke helt.
  Har nemlig et par andre ponchoer som jeg aldrig rigtig får brugt ..
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja snoningerne er skønne
   Jeg har også tænkt på, hvor meget jeg kommer til at bruge en poncho. Overvejede også om jeg skulle bruge viklemønsteret på en trøje. Det ville også være ret fint.

   Slet
 10. Følger med stor glæde dine smukke frembringelser! Og blæksprutten er da for skøn.
  Meget har jeg prøvet at strikke, men aldrig snoninger. De er så fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Blev så glad for din kommentar, dejligt at høre du følger med med glæde :)

   Slet
 11. ejjhhh...hvor er de flotte...vil du fortælle hvor man kan købe opskriften?

  SvarSlet
 12. Opskriften er fra et tillæg fra ugebladet søndag - det står oppe i indlægget :)

  SvarSlet
 13. Jamen godmorgen til mig, det står der da også, tusind tak. Der var jeg ikke helt vågen.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.