fredag den 1. marts 2013

Jubii jeg har vundet

Billedet er lånt hos mosekonen
Først og fremmest vil jeg sige tak for alle de dejlige kommentarer til mit forrige indlæg. Jeg har desværre ligget underdrejet i et par dage med en rigtig kedelig migræne.
Jeg er stadig ret tung i hovedet og de piller jeg tager, bliver man også lidt sløv af og det er også forbudt, at begive sig ud i trafikken når man indtager dem. Ikke fordi jeg har haft lyst til det - tværtimod har jeg haft det bedst på langs uden alt for meget lys og larm, men tror det er lidt bedre i dag.
Her til morgen ville jeg lige kigge på min blogliste og se om der var noget jeg var "gået glip af". Stor var min overraskelse og ikke mindst min glæde, da jeg kunne læse, at jeg har været heldig. Jeg har nemlig vundet en Give away hos Mosekonen. Troede ellers kun jeg havde held i kærlighed. Jeg har vundet et lækkert strikkekit på et par pulsvarmere. Det vil jeg glæde mig til at modtage og også til at strikke.
Ønsker alle en god weekend og i dag skinner solen igen, så det er dejligt. Håber også den skinner, der hvor du er.

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke og god bedring til dig.
  Der er forår i luften så kom ud i det og snus det godt ned i lungerne - det må altså hjælpe på alt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - frisk luft er altid godt, i dag har jeg det heldigvis bedre :)

   Slet
 2. Tillykke med gevinsten. Ja, gå ud og nyd vejret, det er bare SUPER! God week-end!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og også god weekend herfra :)

   Slet
 3. Tillykke med gevinsten - surt med migrænen

  SvarSlet
 4. Dejligt at vinde bare engang imellem :-)

  skod med det migræne lider selv af det engang imellem og hader det som pesten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt at vinde :)
   Migræne er der vist mange der lider af - heldigvis er det ikke lige smertefuldt hver gang

   Slet
 5. Tillykke med gevinsten.

  Migræne er også et kendt fænomen her, så ønsker dig god bedring.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja vi er mange der lider af den kedelige slags "hovedpine" og det er ikke særligt sjovt når det står på

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.