mandag den 18. marts 2013

Det stormer i dag


Det kan godt være, at de fleste nok vil betegne denne mandag som dagen, hvor den voldsomme storm drev ind over landet. Denne storm er dog efter min mening  ingenting imod det stormvejr, der har raseret i mit indre i den sidste uges tid. I dag er der helt stille og freden har sænket sig her hos mig. Jeg har været inde på sygehuset og få svar på min biopsi. Der er ikke fundet tegn på kræft i den knude, som de fandt i mit bryst, sidst jeg var til kontrol, så det er bare en helt ubeskrivelig lettelse og ingen ord kan beskrive de følelser jeg nu har.
Jeg skal dog lige omkring sygehuset til endnu en biopsi om ca. 3 måneder, for at være på den sikre side - for som lægen sagde "er det bedre at gå med både livrem og seler i sådanne situationer". Jeg er selvfølge lidt træt af, at jeg skal igennem det igen, men hellere en gang for meget end en for lidt, som man siger.

Håber i alle kommer godt gennem stormen i dag, jeg er allerede gennem min - uanset hvor slemt det bliver.
Jeg tror jeg vil pleje den influenza, der hoppede på mig i weekenden med en tur under dynen, varm te og et kig i min nye strikke bog. En ting er i hvert fald sikkert, jeg trænger til fred og ro ovenpå de sidste stormfulde dage.

28 kommentarer:

 1. Det var så dejligt at høre. Nyd de næste dage, med kun storm ude og fred inde. kh. :-)

  SvarSlet
 2. Hej Aslaug. Hvor er det bare godt at høre. Jeg har sendt dig en tanke eller to, og var noget spændt på hvad du mon skrev idag. Heldigvis gode nyheder. Nu har stormen vist lagt sig :o)
  Og du må pleje din influenza. God bedring.

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg glad og lettet på dine vegne. Det må næsten være den bedste gave at få :D

  Jeg nyder stormens susende her inde fra. Lunt og dejligt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg bare glad på dine vegne har tænkt meget på dig de sidste dage så dejligt at åbne bloggen og læse dette indlæg

  Håber, at du snart er frisk og igen og god bedring :-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor er jeg også glad på dine vegne, jeg var bare så bange for at åbne din blog men så bliver man så glad når man læser den. Jeg kan godt forstå at blæsten har lagt sig hos dig.

  Rigtig god bedring til dig!!

  SvarSlet
 6. Hej Aslaug.

  Det var dejlig læsning - så kan stormen bare komme an.

  God bedring med influenzaen.

  Connie

  SvarSlet
 7. Hvilken vidunderlig besked fra dig - tænk, pludselig synes jeg solen skinner udenfor!!!!

  SvarSlet
 8. Fedt at der ikke var noget, og hellere en ekstra kontrol, selvom det er lidt træls. Nyd din dyne, bog og dejlig the, så vil jeg glæde mig over at du fik gode nyheder

  SvarSlet
 9. Jeg er også glad for dine gode nyheder

  Du ønskes god bedring med din influenza

  SvarSlet
 10. Dejligt at høre at du red stormen af!!!!! God bedring med influenzaen.

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer, der har tænkt på mig, bedt for mig, sendt god karma og har kommenteret på mine seneste indlæg. Det har betydet meget for mig, også selvom jeg ikke kender jer alle personligt. Så endnu en gang tak - jeg er så taknemmelig :)

  SvarSlet
 12. Dejligt at høre. Det er hårdt at skulle igennem den slags igen og igen. Det glæder mig at du nu er lettet og kan finde ro til næste omgang. Ja det tror pokker du trænger til fred, ro, varme og søvn. Håber du får det hele samt lidt hygge.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 13. Ja efter sådan en indre storm må der lidt egen-omsorg til. Jeg er glad på dine vegne over frifindelsen. God bedring med influenzaen :)
  PS. Skøn frø...

  SvarSlet
 14. Den skønne frø fik mig til at smile og resten af dit indlæg gjorde blot smilet større! Hvor er det skønt at høre og jeg vil ikke sige "jeg kan forestille mig hvor lettet du må være" for det kan man ikke, hvis man ikke har været samme sted som dig.

  Stor krammer!

  SvarSlet
 15. Det lyder vel nok godt dejligt. Håber du igen er ovenpå. Knus herfra

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.