søndag den 3. marts 2013

Egern i kastanjetræet


I mit indlæg den anden dag, hvor jeg havde taget nogle billede af naturen rundt omkring mig, men hvor der ingen dyr var med på billederne, fortalte jeg også om nogle af de dyr der besøger vores matrikel, men som jeg ikke rigtig kan få fanget i linsen. Derfor var min glæde stor her i formiddags, hvor jeg kiggede ud af vinduet på øverste etage og så et lille egern, der hyggede sig i vores store kastanjetræ. Jeg skyndte mig at hente kameraet og åbnede forsigtigt vinduet og egernet sad heldigvis stadig i træet. Jeg nåede, at tage nogle billeder inden, der kom en stor bil larmende forbi og det lille egern løb ned af stammen og gemte sig i nogle buske. Her får i lige billederne og jeg synes altså, at sådan et egern er temmelig sødt, selvom min mand siger, det er et rovdyr. Den ligner i hvertfald ikke et rovdyr, men jeg ved jo godt, den også lever af dyrisk føde og kan finde på at snuppe et æg eller en lille fugleunge.
17 kommentarer:

 1. Smukke billeder af det lille kræ ;-D

  SvarSlet
 2. Smukke billeder - og det lille bæst ser altså nuttet ud :)

  SvarSlet
 3. Så nydelige og søte ekorn er. Kjempefine bilder også:) Ønsker deg ei fin uke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det sødt at se på - tak og i lige måde :)

   Slet
 4. Hvor er det dog kært, jeg er vild med egern. Og blev selv vildt glad da jeg fandt ud af hvor alle vores nødder fra nøddebuskene forsvandt hen...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er, men det er nok ikke alle der ville blive glad over forsvundne nødder ;)

   Slet
 5. Hi Aslaug, I LOVE your photos of the red squirrel .....we have mostly grey squirrels in the U.K.
  I'm happy for you to translate my pattern with a link back to my blog.
  Jacquie x

  SvarSlet
  Svar
  1. I also think the squirrel is cute :)
   Thank you for allowing me to translate your pattern of the owl and welcome to my blog :D

   Slet
 6. De er bare så søde, de små egern :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg også og de må gerne besøge mig :)

   Slet
 7. Så fine billeder du har fået taget, jeg synes også egern er søde, pånær når de spiser alle nødderne i busken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - det er selvfølgeligt lidt træls hvis de spiser alle nødderne.
   Regner med vi ses i morgen :)

   Slet
 8. Vi havde faktisk også et udstoppet egern i mit barndomshjem, nu når jeg lige kommer til at tænke på det. En nissehue vil da se sød ud ;)

  SvarSlet
 9. Nårh! Den er da nuttet. Du er godt nok ferm til at tage billeder!

  SvarSlet
 10. Ja den er :) og tak for de pæne ord

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.