søndag den 17. marts 2013

Hele 3 ting på en gang


Og nej det har ikke noget at gøre med Kinder æg ....

For det første - Jeg har været på  Håndarbejdsmessen - i tråd med tiden, der blev afholdt her i weekenden i Lillebæltshallerne i Middelfart. Jeg var af sted med en god veninde og vi havde en rigtig hyggelig tur. Selve messen synes jeg ikke bød på det helt store. Mange af standende var set før og efter min mening bærer messen præg af mangel på fornyelse. Efterhånden kan mine forventninger til de forskellige håndarbejdsmesser ligge på et meget lille sted, men jeg håber alligevel hver gang på, at jeg bliver positivt overrasket og tropper gladeligt op gang på gang. Jeg tror min mangel på begejstring hænger sammen med, at jeg efterhånden har været til en del messer i årenes løb og samtidigt kan man efterhånden finde så mange ting på nettet, der er inspirerende.
Nu er det ikke sådan, at der ikke var noget interessant, men jeg synes altså, der var meget langt imellem de rigtig gode ting. Noget af det jeg synes kan være meget sjovt og interessant på sådan en messe, det er at se alle de besøgende, der kommer i egne kreationer, den ene mere fantastisk end den anden - det i sig selv er ganske inspirerende og kan godt være hele turen værd.
Jeg synes heller ikke, der var så mange messetilbud, måske har jeg ikke haft øjnene med mig, men jeg forventer bare, at der på sådanne messer er lidt besparelser i forhold til, hvad man ellers skal give ude i forretningerne og på nettet. Ellers kan man jo ligeså godt sidde hjemme i stuen og bestille i ro og mag. Jeg synes faktisk også, at det efterhånden er lidt dyrt, hvis man tager i betragtning, at det faktisk bare er en hel masser butikker, der er samlet under et tag. Jeg gider godt, at betale 80,- ,hvis jeg føler jeg får noget for pengene, men det synes jeg altså ikke rigtigt, hvis jeg tæller alt sammen, lægger til og trækker fra.
Der er sikkert mange der er rygende uenige med mig og vi er da heldigvis forskellige. Men jeg synes selvfølgelig altid det er hyggeligt, at være på tøsetur og jeg skal da nok helt sikkert også af sted næste gang, for det kunne jo være man gik glip af noget.
Jeg fik da også købt lidt med hjem. Hos Garn Garagen købte jeg garn og opskrift til et sjal, som hedder Bifrost. Jeg har valgt nogle lidt mere pang farver til striberne og en sort til bunden. Hos Uldgården havde de bøger til minus 50 % og jeg var heldig, at få fingrene i et eksemplar af bogen alle efterhånden har og nu også mig  Suveræn strik på den feminine måde af Lene Holme Samsøe. Jeg fik den til 150,- så det var et af de gode tilbud. Tror faktisk det er første gang, jeg på en messe har købt så lidt, men der var ikke mere jeg absolut måtte eje lige nu.For det andet - Jeg har rundet det magiske tal 100 - det er nemlig tallet på dem som har valgt, at følge mig via google friend connect (nu har jeg så hørt/læst lidt om, at google reader snart lukker og det er bedre at følge blogs med blogloving eller andet - det er da lidt forvirrende) Du kan selvfølgelig også følge Strikkefåret med blogloving, hvis du har lyst. Jeg er naturligvis rigtig glad for, at der er så mange, som har valgt, at være fast læser her hos mig. Det gør mig meget glad og utrolig smigret.


For det tredje - Der er også over 100, der har valgt at synes godt om Strikkefåret på facebook. Det er jeg også super glad for. Havde ikke forestillet mig, at jeg allerede ville have så mange "synes godt om" - det er da sejt, synes jeg. Du kan se siden ved, at trykke på dette LINKTilsidst vil jeg lige fortælle, at jeg har slået op til en cardigan i Kunstgarn fra Hjertegarn. Det er noget garn jeg faldt for engang og absolut måtte købe - havde tænkt mig, at strikke det sammen med noget ensfarvet. Nu bliver det kun med dette garn, men jeg kan ikke helt  blive enig med mig selv om, jeg synes det bliver pænt. Egentlig har jeg et lidt mærkeligt forhold til selv- farve - skiftende garn. På den ene side falder jeg for alle de flotte farver og på den anden side synes jeg det er lidt svært, at sætte sammen med andet. Tænker det kan  være noget strik, som jeg kan tage med i strikkecafe, da det jo bare er lige ud af landevejen og hjernen kan slås helt fra imens.

19 kommentarer:

 1. Ja, vi er svære at begejstre efterhånden.
  Mon ikke det også har noget med nettet at gøre.

  Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo - tror også nettet spiller en stor rolle, men det er nu bedst at se og føle på garn i virkeligheden :-)

   Slet
 2. Jeg har haft de samme følelser på messe og jeg er også sprunget over i år, jeg har i øvrigt så meget jeg skal have lavet, at det slet ikke gør noget.

  Jeg må indrømme at jeg slet ikke forstår det med google reader og bloglovin' - ved du hvor man kan læse mere?

  P.S.: Jeg deler også din tvivl med det farveskiftende garn - især hvis der er formange farver som du har i dit. I Sys Fredens bog Små striber har hun en børnesweater i Noro garn hvor laver striber i det farveskiftende garn, det skaber noget - http://www.fandango-shop.dk/shop/14-bluse-med-274p.html. Alternativt kan man bruge i noget fair isla-agtigt som et tørklæde a la Christel Seyfarth. Eller strikket sammen med noget ensfarvet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved heller ikke så meget, men mon ikke der er andre, som vil skrive lidt om det. Så vidt jeg forstår mister man ikke sine læsere, men dem der bruger reader til at følge blogs, skal finde en anden måde. Hvis man selv har en blog med blogspot.com kan man stadig følge via sin læseliste, men kun andre med blogspot.
   Jeg følger nogle blogs via blogloving og det fungere fint.
   Min første plan med trøjen var faktisk, at strikke striber på samme måde og med en koksgrå

   Slet
 3. Der er vist mange som deler dit synspunkt ang messer, fedt du fik bogen til god pris, den bliver du glad for, der er mange fine modeller der i. Sjovt med farveskift i garn, de frister når de ligger i fine ngl, og så ved man ikke rigtig når man begynder at strikke med det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også glad for bogen og jeg havde kun været på messen i 10 min da jeg faldt over den. Det var det eneste eksemplar.
   Angående garnet tror jeg bare jeg strikker videre - måske bliver det bedre end jeg lige nu forestiller mig.

   Slet
 4. Den bog bliver du glad for. Den er nok hele messen værd ;o)
  Lige nu er jeg igang med den 3. model der fra.
  Og som du skriver - det er sjovt at komme ud og møde andre med samme interesser :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bogen er jeg allerede glad for - uanset om jeg får strikket noget fra den, men mon ikke en af modellerne skal på pindene engang. Jeg har bemærket du er ret glad for bogen, men der er altså også mange fine modeller i den :-)

   Slet
 5. Sidst jeg var på messe, blev jeg også skuffet, men det er jo også hyggeligt med en tøsetur og som du skriver "tænk hvis der var noget man gik glip af " .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tøsetur er altid godt og hvis den så bliver krydret med et par gode grin, så et det hele turen værd.
   PS jeg lider lidt af sygdommen - bange for at gå glip af noget :-)

   Slet
 6. Lyder alt i alt som en dejlig weekend du har haft og tillykke med de skønne læsere og synes godt om på fb...

  Har det lidt på samme måde som dig på messer, synes også godt, at når man kommer afsted, at der kunne være nogle fede tilbud sådanne at man føler at man får lidt mere ud af at komme på sådanne en messe, der bliver jeg også skuffet hvergang. Kan læse på andres blog, og de også blev temmelig skuffet, men mon ikke også, at vi bliver mere krævende måske... Forventer mere, ja jeg ved det ikke, men kender udemærket godt den følelser du beskriver der....

  Tænk jeg elsker farveskiftende garn men ved heller aldrig rigtig hvad jeg synes om det mens jeg strikker... Ved ikke om det er fordi det bliver stribet, men det er jo en fed måde at strikke på, men bliver også altid i tvivl når jeg sidder og strikker...

  SvarSlet
  Svar
  1. forresten så har også læst om det der der forsvinder ved altså ikke helt hvad det betyder for mig, men er det dem som er tilmeldt som faste læsere eller hvad er det helt der forsvinder?????

   Slet
  2. Efterhånden er der så mange messer og vi bliver nok mere og mere krævende og forventer noget specielt.
   Jeg synes også garnet er ret sjovt, at strikke med og så er jeg vild med farver - tror jeg gi' det en chance.
   Jeg mener ikke man mister sine læsere, det drejer sig vist mere om hvordan man bliver opdateret om nye indlæg fra dem man følger - mon ikke der bliver skrevet mere om dette i den nærmeste fremtid :-)

   Slet
 7. Du har ret I at der var ikke mange messetilbud, priserne var næsten som på nettet. Geilsk har altid 10% på deres stand, og så havde de billige rundpinde, men det skal du lok høre mere om i morgen hvis vejret holder.

  Husk lige at tage din fine bog med, den vil vi gerne kigge lidt i ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg bliver under dynen i morgen og plejer min influenza, så vi ses nok ikke i morgen - i må have en hyggelig eftermiddag :)

   Slet
 8. Smukke ting du har gang i og ja, man forventer klar nogle gode tilbud når man får lov at betale for at komme ind :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var altså lidt skuffet og jeg kan læse rundt omkring, at jeg ikke er den eneste, som havde den oplevelse

   Slet
 9. Ja måske har du ret, at der ikke var så meget nyt. Jeg har så valgt at kigge lidt på forhånd, hvem der er med på messe, og så afstemme forventningerne efter det. Det er jo der, man kan shoppe i 50- 60 butikker uden at skulle køre mange kilometer og finde parkering, dertil skal siges, her hvor jeg bor er der laaaangt til strik og stof. Og vi var syklubben afsted, 5 piger og vi havde en god tur.
  Venlig hilsen
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uanset nyt eller ej er det altid hyggeligt at komme på messe - jeg plejer faktisk også at være mere forberedt, så jeg på forhånd ved hvad jeg skal huske, men var det ikke denne gang. Jeg har også nemt til både sy og stof forretninger, så det spiller sikkert også ind. Jeg skal da også sikkert afsted næste gang, så helt skidt er det jo ikke :-)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.