søndag den 24. marts 2013

Juhuu jeg er her endnu

Glæder mig til at sidde her og nyde en kop kaffe - nu må foråret gerne snart komme forbi
Nu har jeg også haft influenza og kan tilslutte mig gruppen af dem, der har været ramt i denne vinter. Det er længe siden, jeg har været så syg, som jeg har været i denne omgang. Det er først i dag, jeg faktisk orker, at lave andet end ingenting. For det er nemlig det min uge er gået med - at lave ingenting. Og med det mener jeg altså ingenting. Jeg har ikke haft fingrene i nogen form for håndarbejde i den sidste uges tid, bortset fra i går, hvor jeg fik hæklet en lille smule. Jeg har ikke orket, at se fjernsyn, læse eller være på nettet og hvis så har det kun været for kort tid af gangen, så det har været meget minimalt. Efter sådan en uge kan man godt føle sig fuldstændigt meldt ude af samfundet og jeg har den der fornemmelse af, at jeg ingen anelse har om, hvad der er foregået ude i omverdenen, selvom jeg jo godt ved den ikke er gået i stå, men trods alt bare har fortsat, om jeg så har deltaget eller ej.
Min søde mand kom hjem med en flot buket roser til mig i ugens løb. Der var 14 røde og store roser i alt. Jeg fik ikke taget et billede, da buketten var på sit højeste, men helt snydes skal i nu ikke, så i dag har jeg taget et billede af en enkelt af roserne. I dag er min lugte og smagssans igen kommet tilbage og det i sig selv er jo helt fantastisk. Selvom jeg er overbevist om, at jeg helt sikkert ville have lettere ved at tabe mig, hvis jeg ikke kunne smage noget, er det godt nok en trist og kedelig oplevelse. Jeg vil nu heller være lidt for rund og tung end miste en af de ting, der også har med livsnydelsen at gøre. Jeg er stadig temmelig slap og skal vist lige tage det med ro i et par dage endnu. Men nu har jeg da givet livstegn, hvis nogle har undret sig over, hvad jeg sådan går rundt og laver. Nu trænger jeg til at få gang i noget garn igen - så mon ikke jeg er ved at have det noget bedre igen. Det er da lidt frustrerende, at have spildt en hel uge på ingenting.


13 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk, din rose.
  Godt, du er ved at komme til overfladen igen.
  Hos os har vi byttet roller, nu er det manden, der må tage sin tørn på langs.....
  Fortsat rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Buketten var bare så flot. Nu gider vi heller ikke mere sygdom i denne omgang - du har da også haft dit, jeg håber min mand går fri.

   Slet
 2. Dejligt at høre, at du er frisk igen... :-) ikke noget værrere end at være så syg, så man ingenting orker....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det værste er faktisk når man synes, at nu går det lidt bedre og tror man lige kan og så ikke kan alligevel. Det er frustrerende!

   Slet
 3. Æv ,sådan noget træls noget,godt du er ved at være helt frisk igen,det kan nu godt tage noget tid inden kadaveret er overbevist om at det skal gå den rigtige vej,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg kan nu også godt mærke jeg ikke er 20 længere, føler mig faktisk 20 år ældre end jeg er i disse dage :)

   Slet
 4. Sikken smuk rose !
  godt du er på den rigtige side af den slemme omgang influenza.
  God bedring.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en slem omgang, men så er det jo godt at få en buket af manden.

   Slet
 5. ønsker god bedring, håber snart du er på toppen igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja strikkecafe blev der ikke lige energi til i denne omgang - håber på at være frisk til næste tirsdag.

   Slet
 6. Åh, hvor træls med sygdom - håber solen snart smelter sneen, så du kan komme ud og nyde godt af solens livgivende stråler. God bedring til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sygdom er træls, heldigvis er influenza jo noget der går over igen :)

   Slet
 7. Smuk rose, der må have været dejlig at få :)
  Influenza er absolut en hård omgang om du skal sørge for at komme lige så langsom i gang igen - god bedring til dig!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.