mandag den 4. marts 2013

Vinderen er.......Så blev det tid til, at finde vinderen af min Give away. Jeg vil gerne sige mange tak til alle jer, der har deltaget i min lille leg og samtidigt vil jeg gerne sige hjertelig velkommen til alle jer nye læsere. Jeg har talt sammen til 31 lodder i puljen ialt. I har hver især har fået uddelt lodder i rækkefølgen af indkomne kommentarer og hvis du har haft to lodder har det været to på hinanden i talrækkefølgen.
For at finde vindernummeret har jeg benyttet mig af  Random.org og jeg ønsker hermed Susan med den fine blog Annas mor blogger STORT TILLYKKE med bogen Patchwork tasker. Jeg håber du får glæde af bogen.
Nu mangler jeg bare, at du sender mig en mail, hvori der står dit fulde navn og din adresse, så jeg kan få sendt gevinsten det rigtige sted hen.
Ønsker alle en god aften - uanset om du har held i kærlighed eller spil eller måske begge dele

3 kommentarer:

 1. Wauw, hvor skønt. Sender en mail med det samme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for mailen, dejligt med hurtig respons. Sender bogen i morgen :)

   Slet
 2. Stort tillykke til vinderen :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.