mandag den 25. marts 2013

Jeg er vild med frøer

Denne hæklede frø er jeg allerede forelsket i, selvom den ikke er færdig endnu
Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med frøer og da jeg også er lidt pjattet med tøjdyr, var det meget naturligt, at selvfølgelig måtte jeg hækle en frø. Jeg tror, det er en 14 dages tid siden, jeg begyndte på dette projekt, men på grund af sygdom er der ikke rigtig sket noget i den sidste uges tid. Nu er jeg så gået i gang igen og som du kan se, mangler jeg ikke meget, før den første frø er færdig. Ja jeg siger den første, for jeg har planer om endnu en frø. Den næste skal  nemlig være en "pigefrø". Det skal ende med et forhåbentligt dejligt frøpar og jeg har selv lavet opskriften og har noteret flittigt ned efterhånden som arbejdet er skredet fremad.  Lige nu overvejer jeg lidt, om der skal krone på hovedet - er ikke helt sikker endnu. Nu håber jeg på, at jeg kan få øjnene lavet, som jeg har tænkt mig og at jeg får det rigtige udtryk frem i ansigtet. Det er nu dejligt når energien vender tilbage igen. Kan dog godt mærke at den sidste uges tid har trukket tænder ud og jeg hoster stadig en del. Hosten er jeg rimelig træt af  - og det tror jeg også manden er efterhånden. Det er jo ham der skal ligge og høre på mig om natten, hvor må det være irriterende. Det er da godt han har et godt sovehjerte.

10 kommentarer:

 1. Frøer er da også bare så skønne :o)

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se dine frøer... Er ikke selv særlig vild med at hækle sådanne dyr (mest nok pga. af alt det montering) men længe siden jeg har lavet nogle dyr måske jeg skulle forsøge mig igen... der er et tillæg med i hendes verden i denne uge har jeg set )

  god bedring med det hosteri... Drik masser af varm te med honning inden du skal i seng det hjælper lidt (ellers må du have lidt hostesaft du ved den gode med opium, jeg bliver slået helt ud af den :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt hendes verden i denne uge på grund af det tillæg. Jeg synes det er så hyggeligt at lave tøjdyr, men heldigvis er vi forskellige - det kræver lidt tålmodighed især hvis der er mange dele

   Slet
 3. Glæder mig utrolig meget til dine frøer og hvis du vil have en til at teste opskriften, ved du hvor du kan henvende dig ;)

  - lige nu er det træls, men det sjove er, at vi sjældent ligger mærke til når hosten forsvinder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilbudet :-)
   Ja det er utrolig anstrengende at hoste hele tiden og lægen siger det kan vare længe - øv

   Slet
 4. Jeg venter spændt på det færdige resultat
  Kh Gerda

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at vise det færdige resultat :-)

   Slet
 5. Han ser da også vild skøn ud din frø

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ganske tilfreds indtil nu - håber den bliver som jeg har tænkt mig

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.