lørdag den 2. marts 2013

Give away slutter snart


Jeg vil lige huske dig på at min give away, hvor du kan vinde en dejlig bog om patchworktasker, slutter i morgen kl. 24. Du kan derfor stadig nå at deltage. Klik på dette LINK eller på det lille billede ude i højre side og du kommer til Give away'en.4 kommentarer:

 1. krydser også fingre for at det bliver mig :-)

  SvarSlet
 2. Det er en skøn bog. Har den, men har aldrig fået syet noget fra den... Kunne bare ikke leve uden den :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender godt det med, at man ikke kan leve foruden. Jeg har mange bøger, som jeg aldrig har lavet noget fra. Men jeg nyder også bare at bladre og kigge i mine bøger og drømme om alle de projekter, man kunne lave....

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.