lørdag den 30. marts 2013

God påske

Nålefiltede Styropor æg dekorerede med uldgarn
Jeg vil gerne lige ønske alle en rigtig god påske, selvom vejret ikke lige er det bedste. Planteskolerne og gartnerierne er vist ikke så tilfredse i disse dage. Det er jo normalt på denne tid, at havefolket kommer frem fra deres skjul og skal i gang med forårs-klargøringen. Vi har stadig et pænt lag sne liggende i vores have, så haven må altså vente lidt endnu.
Jeg blev gift med min mand d. 30 marts - en påskelørdag for 22 år siden. Heldigvis var der dengang noget bedre vejr end det vi har i dag, selvom det også var lidt koldt og blæsende den dag. Men jeg kan da huske solen skinnede og der var ikke sne. Jeg kan også tydelig huske, at min mand spøgte med at han selvfølgelig ville kunne huske vores bryllupsdag alle år fremover, for det var jo nemt, når det nu var en påskelørdag. Det er jo så ikke lige den samme dato hvert år, så den kunne han så ikke lige bruge som huskeregel. Det skal dog siges, at han ikke har misset en eneste af vores bryllupsdage indtil nu, så det synes jeg er ganske godt gået. Jeg fik et Christina ur i julegave af min mand og i dagens anledning har han foræret mig et hjerte vedhæng med 12 små safirer til mit ur. Det er jeg rigtig glad for. I aften skal vi ud til min svigermor og være sammen med min mands familie, det skal nok blive hyggeligt. Hun har inviteret på smørrebrød og det plejer at være ret lækkert.

Her til sidst vil jeg lige vise hvordan du hurtigt og billigt kan lave nogle "æggebæger" hvis du lige står og mangler nogle.
Fold et A4 papir (ikke alt for tyndt) til en kvadrat og klip det overskydende af. Fold hjørne med hjørne til trekant - fold ud igen Nu er midten afmærket -Fold nu de fire hjørner ind mod midten. Vend og fold igen de fire hjørner mod midten.
Fold på midten - og pres de fire spidser ind mod midten, ved  at presse de fire "flapper" ud - Håber det giver mening. Det er ligesom de der "flip- floppere" man legede med som barn, hvor man skrev tal udenpå og noget indeni.
Brug sider fra reklamer, papir der er tegnet på , gavepapir, aviser ( måske et par lag for at det bliver tyk nok) eller hvad du nu har i gemmerne. Børnene kan dekorerer dem og få sit helt eget æggebæger - der er mange muligheder.10 kommentarer:

 1. Hvor er dine æg fine! Sådan nogle vil jeg også begive mig i kast med, de vil pynte så flot er jeg sikker på :) Tillykke med bryllupsdagen og rigtig god påske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et hyggeligt projekt og så er det nemt. Også god påske fra mig :)

   Slet
 2. Også en rigtig god påske til dig, lyder som om der bliver plads til hygge. Flotte æg du har lavet, så dejlige farver, vi trænger til at se farver, både inde og ude

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en rigtig hyggelig aften. Ja nu må der gerne snart blive lidt mere grønt - det trænger vi til :)

   Slet
 3. Tillykke med bryllupsdagen. Hvor er du altså kreativ, fortsat god påske, håber vi ses på tirsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og jeg håber også vi ses på tirsdag - nu er det efterhånden længe siden sidst.

   Slet
 4. Tillykke med bryllupsdagen.
  Rigtig smart ide med de æggebægre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja det er i hvertfald nogle æggebægre, der hurtigt og billigt kan fremstilles :)

   Slet
 5. Stort tillykke med bryllupsdagen!

  Jeg er sikker på at vi nok skal få forår og sommer på et tidspunkt, jeg nyder hver dag, også med frost og kulde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - jeg kan faktisk også godt li' vinteren, alle årstider har jo hver sin charme. I dag nyder jeg, at solen skinner :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.