torsdag den 30. maj 2013

Hvem kan nu kysse frøen


De sidste dage er gået med blandt andet at renskrive min opskrift på hæklede frøer, så jeg kunne få opskriften helt færdig. Det er ved at være sidste frist, for jeg har jo skudt en Give away i gang for et stykke tid siden, hvor en del af gevinsten er netop mønsteret på frøerne.
Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg det har taget lang tid, at få alle mine notater renskrevet sådan, at også andre kan læse dem. Selvom jeg synes, mine notater var uførlige, er det alligevel noget andet, når man skal nedfælde opskriften til andre og den skal blive sådan, at dem som har lyst forhåbentlig også kan hækle efter den. Endvidere var det lige før jeg fik pip af at læse opskriften igennem om og om igen. Det er jo heller ikke helt ligegyldigt i en hækleopskrift, om der står at man skal hækle" 2 sammen" eller " 2 i den samme maske". Nu håber jeg og krydser fingre for, at der ikke er fejl i opskriften - det tror jeg nu ikke der er, men man kan aldrig være 100% sikker.
Nu er opskriften endelig på plads og det er jo heldigt for vinderen af min give away. Der har i alt været 176 lodder i puljen, så det er da en del. Selvom jeg havde skrevet, at hvis man ikke havde nævnt i kommentaren, hvordan man følger min blog, så deltog man ikke. Det har jeg så valgt ikke at tage så tungt (denne gang), så alle der har skrevet en kommentar har været med - nogle med et lod andre med 3 eller 5. Det har været noget af et puslespil at få styr på lodderne, men nu har jeg trukket en vinder og det blev:

Marianne med denne blog - tillykke til dig :)

Fordi der har været så stor interesse for mønsteret, har jeg desuden valgt, at 2 mere skal få glæde af  mit mønster. Derfor har jeg udtrukket to "trøstepræmier", som er selve mønsteret ( altså uden garn m.m.). De 2 vindere blev:
Cecilie Lerche Johansen 
 Laj med denne blog - tillykke til jer begge :)

Tak til alle der har været med i denne leg og tusind tak for alle jeres skønne kommetarer til frøerne. Jeg vil også lige fortælle, at jeg regner med, at mønsteret bliver lagt til salg om ikke så længe. Men det skal i nok få mere at vide om når den tid kommer :)

Tilføjelse d. 27. juni 2013: Nu kan opskriften købes for 30,- 

15 kommentarer:

 1. Rigtig hjertelig tillykke til de heldige vindere :)

  SvarSlet
 2. Tillykke til vinderne (og øv). Vil glæde mig til mønsteret kommer til salg

  SvarSlet
 3. Tillykke til vinderne.
  Uha...at skrive en opskrift har jeg vist kun gjort en gang og havde ikke nemt ved det.
  Synes det er så flot, at andre kan, men vover mig ikke ud i det mere, for det bliver wollapyk :)

  SvarSlet
 4. Super sød frø !
  tillykke til de glade vindere.

  SvarSlet
 5. Jahuuu tak for. Trøstepræmien
  Sender du en mail eller hvordan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du sender mig en mail (min mailadresse står ude i højre side) så finder vi ud af det. Jeg har været inde på din blog, men kunne ikke finde din mailadresse.
   Håber du bliver glad for "trøstepræmien" :)

   Slet
 6. For pokker her har jeg været millionær i mange timer uden at vide det ... ( mente det var idag der blev trukket )
  Mange mange tusind tak Aslaug ...
  Mail skulle være på vej :) og endnu en gang tak ... Jeg glæder mig vildt :)
  Knus og tak for at gøre min solskinsdag endnu bedre

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte da lige at sige, at det er skønt at vide du er glad for gevinsten :-)

   Slet
 7. neej hvor lækkert det vil jeg glæde mig til :) Min mail skulle være på vej :)

  SvarSlet
 8. Så nåede du at få den renskrevet, så nu kan jeg jo prale med, at jeg kender en "designer". Tillykke til vinderne

  SvarSlet
 9. Stort tillykke til vinderne og vi andre må jo bare vente ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.