lørdag den 1. juni 2013

Krea-hyggetræf med en lille hemmelighed

Jeg laver noget med disse materialer - nogen kan sikkert gætte hvad det er.
Inspireret af at læse på andre blogs om blogtræf, hvor gaveregn og sponsorgaver også var en del af træffet, fik jeg først på ugen en ide. Jeg fik lyst til at have et eller andet, som jeg kunne tage med til det Krea-hygge træf, som jeg skal til i morgen søndag. Derfor har jeg lavet en lille gave til alle deltagerne. Jeg skulle nok lige have fået ideen noget før, for jeg har haft temmelig travl i denne uge med forskelligt og skulle samtidigt også lave min lille hemmelighed færdig. Ved faktisk ikke om jeg bliver helt færdig ellers må det være som halvfabrikata. Det var faktisk også en ide jeg havde, at jeg kunne tage lidt med til en lille workshop. Nu må vi se hvad det bliver til hel eller halvfærdig ting.
Nu håber jeg så på , at "gaven" falder i de flestes smag. Ellers kender de nok en der kan få glæde af den.
Hvad det er røber jeg ikke nu, men mon ikke jeg efter søndag viser hemmeligheden frem.
Jeg glæder mig meget til i morgen, men det er med en vis portion sommerfugle i maven jeg tager af sted. Jeg er sikkert ikke den eneste , der har det på den måde og det er nok kun lige til, vi har fået hilst pænt på hinanden og lige får kigget hinanden ud, at sommerfuglene basker lidt videre. Min erfaring siger mig, at hvor kreative kvinder mødes, er der ingen problemer med at finde på noget at snakke om.
Nu vil jeg forsøge at blive færdig til i morgen. Jeg har ikke en gang tænkt over, hvad jeg skal have med. Men mon ikke det skal være noget snakkesikkert strikketøj ellers skal jeg bare strikke baglæns, når jeg kommer hjem igen.
Ønsker alle en dejlig solskins weekend - både med og uden krea-hygge :))

18 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er det da en sød tanke. Elsker hemmelige gaver, men få nu ikke stress over det.
  Ja, sommerfuglene flakser, men jeg tror, som du, at de lægger sig hurtigt til ro.
  Jeps... snakkesikkert håndarbejde, er også at finde i min kurv.
  God hæklende dag og på gensyn imorgen

  SvarSlet
 2. Så spennende det blir å få se hva du har laget! De blir sikkert overbegeistret. Kos deg i helgen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare en lille ting, men tak skal du have :)

   Slet
 3. Spændende projekt.
  Og det bliver spændende at se jer alle. Osse de medbragte sommerfugle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver meget spændende, men mon ikke sommerfuglene hurtigt forsvinder ;)

   Slet
 4. det bliver spændende hvad din hemmelighed mon er :-) tænker at det lyder rigtig hyggeligt... dejligt at mødes med andre kreative sjæle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver helt sikkert hyggeligt og jeg er rigtig spændt ;)

   Slet
 5. Ikke noget er så skønt som at være sammen med andre kreative. Spænnende at se din hemmelighed!!!! Hyg dig helt vildt!!!

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig spændende. Jeg er ikke sikker på jeg kan regne ud hvad det er, Glæder mig til at se det :)
  Jeg har lige fundet noget snakke sikkert hækletøj frem. Jeg glæder mig så meget og har også en del sommerfugle i maven. Vi ses i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi Tanja - bliver meget spændende at møde alle :)

   Slet
 7. Det lyder spændende med jeres blog-træf, håber i får en hyggelig snakke-Nørkle dag 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - munden bliver sikkert brugt ligeså flittigt som strikkepindende :) - måske mere mund ;)

   Slet
 8. Tak for hyggeligt samvær i dag og TAK for den søde blomst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - ja det har været en super hyggelig dag :-)

   Slet
 9. - og den "lille" gave var bare lige i øjet, jeg er så glad for min :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.