lørdag den 29. juni 2013

Google Reader lukker og slukker

Jeg er lidt spændt på, hvad det betyder, at google reader lukker her den 1. juli.. Nu er der jo kun to dage til, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte gøre noget ved det. Nu har jeg fået importeret alle de blogs, jeg har fulgt på blogger, over til bloglovin. Jeg synes faktisk, at bloglovin er meget nemmere at bruge, så det er ikke fordi, jeg er ked af, at google reader lukker, at jeg først har fået gjort det nu. Det har nok mere været min usikkerhed og mit manglende kendskab, der har været grunden. Det var nu rigtigt nemt. Jeg gik ind på min bloglovin konto og trykkede på " import from Google Reader" - ja det var der ingen ben i. Så det kunne jeg ligeså godt have gjort for lang tid siden.
Strikkefåret kan du selvfølgelig også følge på bloglovin - lige HER

Ønsker alle en fortsat god weekend - sommer er der ikke meget, men så kan man da heldigvis hygge sig indendørs. Jeg har fået min mand hjem igen efter 3 ugers alenetid. Han har atter været i Norge en tur. Nu må han gerne blive hjemme et stykke tid, inden han skal ud at rejse med arbejdet igen.

5 kommentarer:

 1. Jeg er også spændt,jeg kommer til at savne at kunne se billeder af dem som følger,på bloglovin kan man ikke se alle,da bloglovin vil have man skal kunne følge blogs lettere anonymt ???,jeg har dog læst at os med blogspot skulle beholde google friend connect ,men ved det ikke-vente i spænding på 1. juli

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, det er så hyggeligt med de små billeder :) Synes også det er lidt mærkeligt, at man ikke kan se alle dem, der følger med via bloglovin, men det må man så leve med ;)

   Slet
 2. Jeg er egentlig også spændt på at se hvad der sker :-) Jeg er blevet følger af dig på bloglovin :-) Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du følger med over på bloglovin - du er også en af dem, jeg har flyttet over på bloglovin :)

   Slet
 3. Jeg har dig på Bloglovin' men bruger den sjældent da jeg bruger RSS i min Outlook, det giver større overblik for mig når nu jeg har været fraværende i sommer ugerne :)

  Måske man skulle finde ud af at bruge det alligevel..

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.