mandag den 3. juni 2013

Hvordan mon vejret bliver

Denne rhododendron blomster i min have lige nu
Onsdag skal jeg på en længe ventet tur til Prag. Lige nu ved jeg ikke rigtigt, om jeg glæder mig lige så meget, som jeg gjorde i går. I går var jeg til hygge i Brande og hvad der skete rundt omkring i verden var ikke på dagsordenene. Det var først i morges, jeg hørte om alle vandproblemerne i centraleuropa. Dagen i dag er blandt andet gået med telefonsamtaler med rejsebureauet for at høre, om det er en god ide at tage derned lige nu og så er "næsten" alle nyhederne på diverse kanaler og aviser blevet studeret og fulgt nøje. Inde i mit hoved er der grimme billeder af oversvømmelser, mudder og vanskeligheder. Måske er det ikke så slemt, som jeg tror og måske er det bedre end jeg forventer. Lige nu ser vi tiden an.
Jeg har også været til strikke-hygge i dag. Turen gik lidt nordpå, hvor jeg mødtes med min gruppe - Østjyske strikketøser. Det var hyggeligt, men jeg kunne godt mærke, at jeg også havde tankerne andre steder i dag. Jeg har ikke pakket et eneste stykke tøj endnu og der skal vist også vaskes lidt inden. Men der er jo god tid, for vi kører først mod Kastrup klokken 4 - nattet til onsdag, så hvad piver jeg for.
Hvis jeg kommer af sted og det forhåbentligt ikke er så slemt med vandmasserne i Prag, så  bliver der lidt stille her på kanalen. Jeg trænger også til nogle dage sammen med min mand, hvor der bare skal være nydelse på programmet og forhåbentligt lidt godt vejr ind imellem. Hvis alt går efter planen, kommer jeg først hjem igen på søndag.


Strikketøjet skal jeg selvfølgelig også have med. I dag slog jeg op til endnu et sjal i noget garn, som jeg købte sidste gang, jeg var i Flensborg en tur for en fjorten dage siden. Jeg trængte til noget med lidt farver og så skulle det også være nemt. Der skal strikkes striber og jeg tror det bliver godt.

6 kommentarer:

 1. Rigtig, rigtig god ferie Aslaug. Håber du får en skøn tur, med vand, hvor vand skal og bør være.

  Morgensmil fra Tove

  SvarSlet
 2. Håber ikke vejret er så slemt, at I ikke kommer afsted. Så god nydelses tur ønskes I

  SvarSlet
 3. Jeg håber godt nok at i kommer at sted. Jeg tænkte lige netop på dig og din ferie i går da jeg så nyhederne.
  Vi krydser fingere for en god tur :)

  SvarSlet
 4. Håber, at du får en skøn og dejlig tur.. :-) og at vandmasserne holder sig væk fra, hvor du skal hen :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig go tur .. vi må krydse fingre for at vandet er væk når du kommer. Men kan godt forstå din bekymring.
  Vi har planlagt en tur til Prag i september, så har de forhåbentlig fået ryddet op inden. .... stakkels mennesker.

  SvarSlet
 6. Hej Aslaug
  Forsinket håber jeg at I havde en fantastisk dejlig tur, jeg har hørt meget godt om Prag ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.