søndag den 26. maj 2013

Lidt om min weekend

Jeg synes tiden går lidt for stærk lige nu og det er lige før, jeg ikke selv kan følge med. Det er godt nok, at have nogle bolde i luften, men nogen gange er der flere end jeg kan jonglere med på en gang. Jeg har gang i mange forskellige ting lige for tiden og jeg synes, det kan være svært at nå alt det jeg gerne vil. Denne weekend er gået med lidt forskelligt.
For det første har jeg i denne weekend en søn ,som er på Jelling Musikfestival. Jeg kørte torsdag eftermiddag 4 meget forventningfulde og rigeligt forsynede drenge til Jelling medbringende et fantastisk humør. Når der så bliver spurgt pænt, om jeg ikke har lyst til at komme ud med noget mad en af dagene, så siger jeg selvfølgelig ja til det. Jeg tilbyder straks at bage en portion pølsehorn til drengene og det synes Andreas er en RIGTIG god ide. Så fredag eftermiddag blev der bagt pølsehorn til den store guldmedalje og derefter gik turen atter til Jelling for at aflevere forsyningerne.

Pølsehorn klar til de sultne festivaldrenge
Der var en hyggelig stemning som altid i Jelling
Da vi holdt ude foran festivalpladsen fik vi lige en lille bid af Lukas Grahams optræden i ørene og det var rigtigt hyggeligt. Jeg har mange gange før i tiden været til Jelling Festival. Min mand kommer fra denne egn, så vi er nogen af dem, der har været med også dengang, da festivalen kun foregik en enkelt dag og det "bare" var en lidt større havefest. I år er der så 25 års jubilæum og det er næsten ikke til at forstå, at Jelling Festivalen har eksistret så længe. for vi er jo sjovt nok ikke selv blevet ret meget ældre i de sidste 25 år.


Samme aften havde vi en aftale med nogen gode venner om, at køre sammen ud i Uldum kær, hvor man kan høre nattergalen synge. Vi var også afsted sidste år en tur derud og ligesom sidst havde vi pakket en lille kurv med lidt vådt og tørt, tæpper og puder og myggelys. Der er på stedet borde og bænke, hvor man kan sidde og nyde sin medbragte mad. Derudover forfindes der toilet og en shelterplads, så det er rigtigt fint. Vi sad derude og nød det indtil klokken var et godt stykke forbi midnat. Tror det bliver en tilbagevendende begivenhed, for det er super hyggeligt. Jeg tog en del billeder i "kæret", men tror jeg vil lave et indlæg for sig selv med disse - måske i morgen.
Lørdag aften havde vi et par andre gode venner til spisning og det var også meget hyggeligt og bestemt også noget jeg nød.
Så alt i alt har det været en fantastisk weekend med masser af hygge og dejligt samvær.

Denne buket fik jeg lørdag :)

16 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend :-)
  Håber at du nyder søndagen og din smukke buket <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det bestemt været og buketten er stadig flot :)

   Slet
 2. Jeg tror, jeg skal lokke manden med til Uldum kær engang!
  Men det bliver nu ikke i år vi når at høre nattergale. Heromkring er de vist helt væk.
  Vi hørte Lucas Graham sidste år i Tønder. Sikken en kvalitet, vi kan fostre her i landet!!!!!

  Vidunderlig buket, tillykke med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvem skulle have troet at lille Grunk blev en super sanger en dag ;) Vi hørte nattergalen.

   Slet
 3. Det lyder som om du har haft en skøn weekend :)

  SvarSlet
 4. lyder som en dejlig weekend :-) med skønne oplevelser ;-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder af svanerne fra kæret, og lyder da også så hyggeligt. Jeg ka´ også huske da vi to stod og dansede og skrålede med, da vi hørte "venter på far" til Jelling festival ;-)
  Lige om lidt er det 25års jubilæum til rock under broen jeg ser frem til!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er efterhånden nogle år siden ;) Sjovt med alle de 25 års jubilæer. Jeg var med da Skanderborg havde 25 års og ville da også gerne til rock under broens, men kan desværre ikke være med denne gang - du må i hvertfald hygge dig :)

   Slet
 6. Uhh hvor er du bare en super mor. Det er jeg sikker på dine drenge synes.
  Hjemmebagte pølsehorn er vist noget alle børn/unge kan nyde uanset hvor.

  Jeg er sikker på det bliver en tradition som vender tilbage. Det lyder nemlig hyggeligt.

  Skøn buket, som jeg håber du har nydt idag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Pølsehorn er en klassiker her i huset og jeg laver "de bedste pølsehorn i verden",så de må være ret gode. Traditioner er godt. Buketten nyder jeg stadig!

   Slet
 7. Smuk buket :o) - og fik I så hørt nattergalen ?
  Det lyder som en super hyggeligt ting at gøre - stemningsfuldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik hørt nattergalen og det var superhyggeligt. VI snakkede også om, at sådan noget burde man gøre lidt oftere.

   Slet
 8. Smuk buket :)
  Lidt sjovt at din søn nu overtaget traditionen med festival - frister det slet ikke mere? Pølsehorn vækker altid glæde og de ser nu lækre ud :)
  Den med nattergalen - den oser også af hygge så alt i alt må du være en rigtig hygge-fis ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Festivaler kan sagtens friste og jeg har sikkert ikke været til min sidste endnu :) - hvem kan ikke lide lidt hygge i ny og næ ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.