onsdag den 22. maj 2013

Skovens hemmelige rige

Billedet er lånt her
Jeg har altid været fascineret af tegnefilm og er en af dem, som har samlet på mange forskellige tegnefilm lige siden de kunne købes i butikkerne. I starten var det på de gamle VHS-bånd og sidenhen, da filmene kunne fåes på DVD var det dem, der stod på ønskelisten. Det var især Disneyfilmene, som jeg i starten var helt euforisk over, at man nu kunne, se hjemme i sine egne stuer. Jeg er vokset op dengang, da Disney og tegnefilm var noget. vi så en gang om året. Det var ved juletid, når der blev sendt "Disney juleshow", hvor tegnefilms figuren fra Peter Pan Jesper Fårekylling var vært og det var denne kendingsmelodi, der lød rundt omkring i stuerne:Man må sige der er sket ret meget siden dengang.Jeg har stadig de helt gamle VHS-bånd, men i dag er de pakket ned i kasser og står på loftet Jeg kan ikke helt nænne at smide dem ud og måske kunne det en dag være fornøjeligt med en tur ned af Memory Lane.
Jeg synes selvfølgeligt også det er hyggeligt , at se de nye film der dukker op. De film, der kommer nu, er meget mere digitaliserede og computeranimerede, men det synes jeg nu ikke gør så meget. Der er mange flere muligheder for fede effekter og storslåede verdener. En tur ind i et spændende eventyr, hvor fantasien er i højsædet er da skønt, synes jeg. Jeg tror aldrig jeg bliver for gammel til tegnefilm og nu kommer der så endnu en tegnefilm i biograferne: Skovens hemmelige rige.  Filmen handler om en teenagerpige, som på magisk vis krymper ned til fe-størrelse. Sammen med bladfolket, der er skovens beskyttere, må hun herefter bekæmpe det onde der truer. Det er altså en en helt klassisk fortælling om kampen mellem det onde og gode og den er for børn, men også for barnlige sjæle ligesom mig. Filmen har premiere i biograferne i morgen d. 23. maj  og jeg skal helt sikkert ind og se den.

Jeg har fået mulighed for at udlodde 2 biografbilletter og derfor vil jeg gerne glæde en af mine læsere med disse.
Det eneste du skal gøre er at være fast læser og skrive en kommentar til dette indlæg, så deltager du i "kampen" om billeterne. Vinderen bliver trukket d. 29. maj

Traileren til filmen kan du se her:

24 kommentarer:

 1. Sørme så....jeg vil rigtig gerne være med i kampen om de to billetter.

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
 2. åhhhh jeg har så sjældent råd til at gå i bio med min søn på 10 år - så denne film ville være fantastisk at kunne give ham mulighed for at se :)

  Så jeg er helt klar på at være med i konkurrencen om disse billetter <3

  kærligst

  June

  SvarSlet
 3. sikke en fantastisk konkurrence
  mvh
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg er med - min søn ville blive superglad <3

  Mvh Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

  SvarSlet

 5. Jeg var til snig premiere i søndags og kan kun sige en ting: Glæd dig, du bliver overrasket hvor god den er. En film der kan nydes både i bio men også på Dvd når den tid kommer, da skal jeg have den.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. så er jeg også med!
  vil gerne forkæle min venindes lille søn, han skal til biffen for første gang!
  gosia.zee@gmail.com

  SvarSlet
 7. Ej en sød give away er så meget med.

  Kunne være en hyggelig film at tage nevøen med ind og se han elsker at tage med tante i bio.

  -Anette

  Kig forbi min blog hvor du kan vinde en fars dags gave
  http://anettesuniversdk.blogspot.dk/2013/05/bacon-salt-give-away.html

  SvarSlet
 8. Den film ser ud til lige at være noget for min søster og mig.
  Så jeg deltager gerne i denne give-away :o)

  SvarSlet
 9. er fast læser og jeg deltager håber jeg er heldig :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 10. Åh, den ser simpelthen så god ud!

  SvarSlet
 11. elsker tegnefilm så jeg er med og vil gerne dele med sønnen ..smiler

  vennemoes2@msn.com

  SvarSlet
 12. Deltager i kampen - på vegne af min søn, som vil elske at se denne film sammen med sin bedste ven. :-)
  katrin@greencat.dk
  Knus Katrin

  SvarSlet
 13. Er nu fast læser og ser frem til at følge bloggen :)
  Hvis jeg vinder, så vil jeg invitere min store dreng med(hvis han da stadig gider at følges med mig!).
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 14. Det ville være dejligt med en tur i biffen med min yngste søn...
  Så må de 3 store pænt blive hjemme ved farmand ;-)
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 15. dem ville jeg så gerne vinde - så vil jeg tage min datter med ind og se den :-)

  kkastberg(a)gmail.com

  SvarSlet
 16. alletiders konkurrence! :-) jeg er virkelig også dybt afhængig og stor tilhænger af tegnefilm, og især de gode disney klassikere. jeg ville skynde mig at tage min kæreste i hånden og invitere ham med "ind i min filmverden" nu hvor han lokkede mig ind og se action sidst! ;-) ellers kan man jo altid lave en kusine-hyggetur ud af det. jeg krydser fingre!

  knus
  rikke sunds
  www.rikkesunds.dk
  rikkesunds@live.dk

  SvarSlet
 17. Skøn præmie! Jeg er stor tegnefilm/Disney/Pixar/Dreamworks fan og samler løs, selvom jeg er 22 (: Det går altså aldrig af mode med en god, flot børnefilm - så jeg skal bestemt også ind og se den, om jeg vinder eller ej :D

  - Anne, truckerbarn@jubii.dk

  SvarSlet
 18. Jeg springer på, ville blive en meget populær faster hvis jeg dukkede op med sådan 2 billetter ;)

  SvarSlet
 19. Jeg deltager gerne i din skønne give away(:
  Jeg begyndte at samle på Disney film for ca. et år siden.
  De minder mig om dengang, jeg var barn(:
  Denne film lyder til at være rigtig god, så ville være så skønt at vinde(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et flot armbånd(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/05/give-away-nr-35.html

  SvarSlet
 20. Jeg følger dig via Bloglovin' <3 Kunne være en fantastisk gave at give min store pige, som bliver 5 år den 29. maj :)

  Pia // piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 21. deltager meget gerne :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg vil meget gerne deltage.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg ønsker at værer med her -følger med på sidelinjen!

  SvarSlet
 24. Tak til alle jer, der ville være med :) VInderen blev Katrine K, som nu kan tage sin datter med i biografen :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.