lørdag den 11. maj 2013

En weekend med blomster og hygge

Jeg fik tulipaner af min svigermor - Blå Iris af min svigerinde - og kom af med lidt af min engkabbeleje, for svigerinden fik lidt med hjem i en spand, selvom jeg ikke var meget for det ;)
Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle de mange, søde og positive tilbagemeldinger, jeg har fået angående mine hæklede frøer.  Det er jeg rigtig glad for og samtidigt er jeg også lidt overvældet over det.
Jeg synes selvfølgelig selv mine frøer er supersøde og jeg regnede da også med, at der ville være andre, som fandt dem charmerende, men den respons og interesse, der har været har alligevel overgået mine forventninger.
Endvidere vil jeg også gerne byde velkommen til alle jer nye, der har valgt at følge med/blive fast læser her hos Strikkefåret og også en tak til jer, der har "synes godt om" på facebook.
De sidste dage er tilbragt sammen med familie og venner. Det har været super hyggeligt og dejligt med 4 sammenhængende dage, hvor manden også har haft fri. Vi har fået fejret Andreas' fødselsdag i torsdags (Kristi himmelfartdag) og fredag havde vi det hyggeligt i gode venners selskab. Dagen i dag er ren afslapning og maden er dejlig restemad - oksemørbrad med saltkogte kartofler og en fyldig salat. I morgen kommer der mere familie til frokost og det bliver helt sikkert hyggeligt.
Jeg har ikke haft så meget tid til at læse og kommentere på andre blogs i den sidste uges tid. Tror jeg vil kigge mig lidt rundt omkring i aften, for det er altid spændende og hyggeligt at se, hvad der sker rundt omkring i blogland.

4 kommentarer:

 1. De positive tilbagemeldinger fortjener du :o)
  og dine frøer er herlige.
  Dejligt med fridage med familie og venner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have Mona :) - har bestemt nydt de sidste par dage!

   Slet
 2. Der er så stor mangel på danske hækle opskrifter, så selvfølgelig er de populære! At de så oven i købet er super dejlige er jo bare en bonus :)
  Få sat en pris på og start salget, derefter er det tid til at lave en ny opskrift :)

  Skønne blomster.. nu må det altså være rigtig forår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din opbakning Marianne, det er rigtig dejligt. Tror lige jeg starten med denne ene opskrift ;) og måske kommer der flere hen af vejen (jeg har faktisk allerede en i tankerne)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.