tirsdag den 18. december 2012

Syede tøj dyr


Mange af mine julegaveindkøb er foregået på nettet. Det har været nemt og bekvemt. Fordelen har også været, at jeg har været rimelig sikker på, at tingene ikke har været udsolgt og jeg ville modtage det inden jul. Hvilket ikke altid har været tilfældet i forhold til det, jeg har skulle købe i de fysiske butikker.
Når man sådan handler på nettet kan det dog være en ulempe at der findes så mange fristelser. Det er så utroligt nemt lige, at putte noget i indkøbskurven, som det egentligt ikke var meningen, men som man lige pludselig ikke kan leve uden. Det er så sket igen. Jeg skulle bestille noget på Amazon og for ikke at skulle betale porto, skal man op på et vist købs-beløb. Det ville lige passe hvis jeg købte en bog (eller to) tænkte jeg. Ha Ha
Der er så mange engelske håndarbejdsbøger, at det nogen gange kan være rigtig svært at vælge. Men jeg beherskede mig og købte kun en til under 100 kroner. Når jeg så samtidigt sparede portoen, så synes jeg det må betegnes som  er en win-win situation - Jeg fik købt julegaver og en lille ting til mig selv ( jeg går kraftig ind for selv-forkælelse)
Bogen, jeg købte, var en sy bog med mønstre og anvisninger på de sødeste tøjdyr. Der er ihvertfald 2 modeller, som jeg helt sikker gerne vil sy en gang. Er helt vild med pandaens udtryk og så er der en frø i bogen, men den har jeg ikke lige fotograferet. I får lige et billede af en løve istedet, for den er også ret sød efter min mening.

Pandapigen  Lou-Lou
Løven Preston
Bogen hedder:
Sewn Toy Tales og der 12 forskellige søde og sjove mønstre man kan vælge imellem.  
Bogen er fra de to søstre Rosalie Quinlan og Melanie Hurlston, som også står bag Melly & Me., som også har lavet flere mønstre, der kan købes i løssalg hos flere patchwork butikker her i danmark, ved jeg.

4 kommentarer:

 1. De dyr ser jeg frem til at se syet til næste år. Jeg har det på nøjagtig samme måde, at er jeg i nærheden af at sparer portoen, så gør jeg også et lille køb mere, for som du ved: Noget godt gjort for en selv gør ikke nogen ondt, vel ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu må vi jo se - planer har jeg mange af, men hvilke der føres ud i livet det er så spørgsmålet ;)
   Ja man skal være god ved sig selv

   Slet
 2. det kan da kun være en winwin situation der må jeg give dig ret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke sandt - det er nok ikke sidste gang der lige smutter noget med i farten :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.