mandag den 24. december 2012

Glædelig jul fra Strikkefåret

Trolde nisser lavet sidste år i træ modeller masse
Ja, så blev det endelig den 24. december og jeg glæder mig til alt det, der hører denne dag til. Jeg skal være sammen med de tre mennesker der betyder allermest for mig - mine børn og min mand. Vi skal hygge, spise, grine, pakke gaver op, spille spil og bare være sammen og nyde.
Jeg vil i en stille stund tænke på dem, der ikke er her mere ( især min mor) og derfor ikke kan være en del af denne dag/aften, men også være taknemmelig for den tid vi trods alt har haft sammen.
Den sidste tid har for mig været hektisk og jeg har hele tiden følt, jeg var lidt bagud med det hele. Men nu kan jeg så konstatere at jeg nåede det, jeg skulle og det jeg ikke nåede var måske ikke så vigtigt. Så selv om jeg ikke er gået amok i jule-pyntningen af vores hjem, ikke har bagt flere forskellige småkager, ikke har skrevet et eneste julekort og ..... så er det alligevel blevet den 24. december. Det er nu, det er nu og jeg ved at aftenen bliver helt som jeg ønsker, for bare jeg er sammen med dem jeg elsker, så har jeg fået det jeg ønsker mig allermest på denne dag.
Jeg vil hermed ønske alle en rigtig glædelig jul og håber i alle må få en rigtig hyggelig jul i selskab med mennesker, der betyder noget ganske særligt for jer.

Til slut vil jeg lige vise, hvad mine store børn på 16 og 21 hyggede sig med i går aftes. De lavede deres egen Rudolf kiks. Jeg synes det er dejligt, at selvom de er store, kan de stadig hygge sig i hinandens selskab og gider at være lidt barnlige.

8 kommentarer:

 1. Så hyggeligt ... god jul til jer

  SvarSlet
 2. Ønsker også dig og dine kære, en glædelig jul.


  og din nissekone, ligner faktisk ganske godt dit profilbilled. Griner endnu, for var lige sådan lidt sikker på at jeg var fuld... troede et split sekund i alvor at du var på billedet.

  Kiksene ligner ganske godt Rudolf, genialt fundet på af børnene.

  kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt. Rigtig glædelig jul til dig og dine

  SvarSlet
 4. Og det er jo nemlig det at julen burde dreje sig om dine billeder viser det bare så perfekt... For hvad betyder fine gaver hvis man ikke har nogen man elsker at være sammen med :-) så skønt at høre at der findes flere med den holdning.
  Håber jeres aften blev rigtig hyggelig og dejlig :-)

  SvarSlet
 5. De er altså bare så skønne de Rudolfer ..
  Håber I havde en rigtig god juleaften - og fortsat glædelig jul til dig og dine.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Du ønskes et godt, kreativt og fornøjeligt nytår med tak for din store inspiration i det snart forgangne - og tak for opskriften på nissehue til Kay Aben.

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres julehilsner, det er bare så dejligt med alle jeres kommentarer.
  jeg har haft en god jul og har ladet computeren være på juleferie i et par dage. Jeg håber i alle har haft den jul i har ønsket jer :)
  Mvh Aslaug

  SvarSlet
 8. Du får lige en lettere forsinket julehilsen,og hvor er de altså super fede dine nisser,træ modelermasse ????,det må jeg have set nærmere på,det lyder spændende

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.