lørdag den 8. december 2012

Book of Spells


Den anden morgen så jeg tilfældigvis morgen tv på TV2 og et af indslagende var om det nye spil til Playstation 3 Book of Spells.

Wonderbook Book of Spells er en slags nutidig udgave af en bog. Selve navnet Wonderbook er navnet på serien, hvor så Book of Spells er den første udgivelse. Den er lavet i samarbejde med J.K. Rowling, som står bag de enormt succesfulde Harry Potter bøger.
I vores familie er Harry Potter bøgerne blevet læst højt for børnene siden den første bog udkom for en del år siden - og jeg skal hilse fra min mand og sige, at det er blevet til rigtig mange sider med ialt 7 tykke bøger ( det er nemlig ham, der haft den tjans).
Vi har selvfølgelig også set alle filmene og nogle af dem op til flere gange. Så derfor blev jeg ret nysgerrig, da dette indslag tonede frem på skærmen.
Det er et spil, hvor man deltager aktivt og jeg synes, det virker, som om det kunne være sjovt, at sidde selv og lege med tryllestaven ( hvis man altså er lidt barnlig som mig) Den vises nemlig på skærmen i ens egen hånd, og ligner fuldstændigt  en tryllestav taget ud af en Harry Potter film. I selve spillet har man som spiller mulighed for, at blive oplært som heks eller troldmand med egen tryllestav fra det hus man ønsker i Hogwarts ( En skole i Harry Potter universet for hekse og troldmænd mellem 11 og 18 år, hvor der kan læres magi) og det er da lidt sjovt, at man kan sidde og svinge sin "egen tryllestav" , imens man ser sig selv på skærmen og samtidigt kan øve sig på de besværgelser, som de fleste Harry Potter fans allerede kender - såsom Incendo, Wingardium, Leviosa og Expelliarmus.
Spillet er på dansk og det er også et plus i mine øjne og det er da en skam, jeg ikke har små børn længere - for så ville de helt sikkert ønske sig dette spil i julegave ( måske skal jeg ønske det selv, der kunne jo komme nogle børn forbi, der godt gider, at udøve lidt magi)
Spillet må absolut være kræs for Harry Potter fans og det ligger sikkert under en del træer i år.

4 kommentarer:

 1. Det var jeg så ikke klar over at man kunne få. Mon det er noget for en dreng på 9 år, som elsker Odin/thor. De nordiske guder og alt med Harry Potter.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det er jo svært for mig at sige, om det lige er noget for ham. Men hvis han er vild med Harry Potter og kan lide at spille Playstation spil og har det udstyr, der skal til, kunne det da være en mulighed. Jeg frasiger mig al ansvar for andres valg af julegaver :)
  Mvh Aslaug

  SvarSlet
 3. Den lyder spændende. Jeg blev straks nysgerrig på, om man måske kunne få den til Ipad - men så så jeg playstation 3, og sådan en har vi ikke :o(
  Det er en spændende og fashinerende verden, man inviteres ind i :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Ja og man må sige, at der er sket meget siden jeg var barn. Udviklingen går bare så hurtigt. Jeg synes det kan være svært, at følge med i alt det nye der dukker op.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.