lørdag den 1. december 2012

Designcellerne og rævestreger


I dag har jeg sammen med min datter været til marked i Horsens - Designcellerne, som er et samarbejde mellem Fængslet og Stormsalen.
Her var 16 forskellige designer inviteret til, at udstille i fængslets celler og herfra solgte de også deres varer. Der var rigtig mange fine ting. Jeg synes, det er en rigtig sjov ide, at de forskellige designere havde hver sin celle. Eneste minus var, at der ikke var meget plads og der kunne ikke være mange inde i en celle af gange. Men på den anden side gav det også en fornemmelse af, hvor trangt og indelukket det må have været, at være indsat, da det fungerede som fængsel.

Jeg hilste på Trine Kok, der har en blog - Meraki. Hun har lavet en oversættelse af en finsk opskrift på en fin ræv, der kan slynges om halsen  (ikke en ræv bag øret, men om halsen ;)) Hun kalder den rævestreger og opskriften kan findes her.
Det er Trine Kok, du kan se på billedet med rævestreger om halsen. Hun var så sød, at lade mig tage et billede af hende med den fine ræv. I cellen solgte hun garnkits til rævestreger og et sådant måtte jeg selvfølgelig have med mig hjem. Jeg fik desuden en lille bonusgave - et lille kit på en lille ting til håret - tak for det.

UPDATE: Jeg har strikket en ræv, men har lavet lidt om på mønsteret - du kan se min version lige HER

Der var som sagt mange andre fine ting. Her lidt fra Julie Bach, der blandt andet laver nogen fine læder-smykker.


 - og til sidst en sprællebjørn, som jeg desværre ikke kan huske hvem, der er ophavs kvinde til.

Håber i alle har haft en dejlig og hyggelig første december - det har jeg i hvert fald - tihvertifald.

2 kommentarer:

 1. Nej hvor fedt - en sprællebjørn !
  og en ræv til halsen !
  Det må være helt specielt at komme indenfor murene i Horsens - en spændende ting, at det gamle statsfængsel har fået nyt liv med alle disse arrangementer der foregår der nu om dage.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Mona,det var en god oplevelse og dejligt at bygninger bliver brugt igen på denne måde.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.