onsdag den 5. december 2012

Hæklede kogler

Den mindste af mine hæklede kogler - er ca. 3 cm høj
Jeg har været så heldig, at jeg har fået en opskrift på hæklede kogler fra en der hedder Laila. Hun har sendt mig opskriften og en vejledning, som jeg har fået lov til, at dele med jer. Jeg synes koglerne er rigtig søde og kan bruges på forskellige måder - for eksempel. i dekorationer og hængt op i en snor. De er nemme og forholdsvis hurtige at lave.
Jeg har hæklet to forskellige
 Den største er hæklet helt efter opskriften, men med pind nr. 3 med noget garn, der hedder Surf (50 g/100 meter) det er måske lidt tykkere end almindelig bomulds helårsgarn.
Den mindste er hæklet i Puppets 100 % bomuld 8/4 (50 g/150 meter), men her er jeg startet med 15 luftmasker, istedet for de 18 der står i opskriften og har brugt en nål nr.2½
Hvis du vil have en hæklet snor til ophæng, kan du starte med at lave så mange luftmasker du skal bruge til en snor - 2 gange længden ( skal foldes på midten ) og derefter de luftmasker du vil bruge til selve koglen.

Her er opskriften fra Laila 

Det er en opskrift hun har oversat til dansk og lavet billeder til. Den oprindelige kan du finde lige HER


Håber i får glæde af mønsteret og i ønskes alle en dejlig dag fra mig


10 kommentarer:

 1. tak, tak de er da så fine. Også god dag til dig fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. selv tak og jeg tager dem med på tirsdag, synes det er svært at se på billederne, hvor fine de er.

   Slet
 2. Tak for opskrift, jeg ved så ikke om jeg når det i år, men prøves det skal de bare.
  De er rigtig fine. Så hils endelig Lajla og sig tak for den.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - Jeg har selv meget jeg gerne vil have prøvet af - noget skal nok blive til noget engang og andet bliver ikke til noget - men man må jo nogen gange priorteer. Der skulle være flere timer i døgnet. Har hilst Laila.

   Slet
 3. ja hvor er de flotte - jeg har også gemt dem

  Jeg er da helt vild med dit første billed i blog for idag WHAUUU

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes, det var rigtig svært, at tage nogen billeder der viser, hvordan koglerne ser - men det første kan jeg også rigtig godt li' :)

   Slet
 4. Ej hvor ER de fine - de skal helt sikkert prøves ;O)

  SvarSlet
 5. Ja de må da til Falster også :) rigtig søde er de

  SvarSlet
 6. Ja det må de - og de er hurtig lavet :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.